Lösenord

tisdag, februari 07, 2017

Kärlek via snaps

Ja, alltså, det här med långdistans är ju inte lätt. Speciellt när en har en person som en tycker om så otroligt fördjävla mycket men är så himla himla långt bort. Förutom att förbarma sig över att ingen ännu uppfunnit teleportören (alltså where the f*ck är våra prioriteringar inom forskning egentligen?!) så försöker vi får kontakt med varandra på så många olika sätt vi kan. Ett av dem sätten är snapchat.

Exempelvis är det inte ovanligt att dessa bilder teleporterar sig genom infranätet när inte vi personligen kan det.
... Och jag blir alldeles varm i hjärtat av att se honom, även om det bara är på bild. Lite kärlek via snapchat, liksom.

Förutom det så är det ju min födelsedag idag. Det känns så orealistiskt och konstigt men ändå fantastiskt på något sätt. När jag vaknade imorse hade jag redan fått flera gratulationer, och Emil hade lagt ut bilder och skrivit en så fin text till mig. Jag bara smälter över hur fin den pojken är. 
Däremot ska jag ha en kalashärlig kväll - jag ska äta fyra-rätters-födelsedagsmiddag med mina franska vänner hos Loïc, som har förberett en specialanpassad tårta enligt mina favoritsmaker (åh!) och så ska jag smaka mitt första glas alkoholhaltig dryck. Det ska bli otroligt spännande.


8 kommentarer :

 1. Åh det låter ju ändå som en väldigt bra dag :) Supermycket grattis på födelsedagen!

  SvaraRadera
 2. Grattis, grattis, grattis, grattis gånger tusen på din stora födelsedag Emelie! Önskar dig en underbar dag med firande, tårta och sensationell alkoholhaltig dryck. Ha en fantastisk födelsedag <3

  Och förresten, grattis till anställningen på det nya bageriet. Man slutar aldrig förunnas av din egenmäktiga förmåga att leva livet fullt ut - det om något inspirerar mig!

  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Åh grattis grattis grattis! Hoppas du får en jättebra dag. <3 och grattis till anställningen och för flytten till Paris! Är glad för din skull av många anledningar helt enkelt! Haha.

  SvaraRadera
 4. Grattis grattis grattis!! Skönt att du har vänner att fira med i brist på familj och kärleken! Tårtan såg inte helt fel ut :)

  SvaraRadera
 5. GRATTIS! Kom på en till sak som är supermysig i distansförhållanden förresten, care packages! Min pojkvän skickar oftast godis och snacks (delvis) efter mina önskemål medan jag är lite mer av ett wild card som även skickar böcker och annat smått och gott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vilken smart grej!.. Jag har faktiskt gjort något liknande allaredan, men det är lite hemligt än så länge.. ;)

   Radera
 6. GRATTIS GRATTIS GRATTIS fina Emelie! (Lite i efterskott, men ändå, GRATTIS!!) Ser så fram emot inlägget om din födelsedag :D

  SvaraRadera
 7. TACK ALLIHOPA för era fina grattisönskningar!! <333

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)