Lösenord

måndag, november 28, 2016

MAX halloumi-burgare och Espresso-fika

På torsdagen åkte jag hem till Stockholm igen, och på fredagen hade jag en lunch inbokad med min syster. Vi har inte setts på ett tag, och nu var vi tvungna att prata ikapp, och därtill fira - hon har fått sin första anställning som förskolepedagog!

Hon bestämde MAX.


"NEEEEEJ, lägg aaaav, vill inte vara med på kort!".. Nä okej, skit-i-re-rå. 
Har du ingen respekt för  mitt underbara blogg-gäng som vill se din söta nuna?


Hon prisar halloumi-burgaren till skyarna, och eftersom jag aldrig ätit den var det ett måste. 


Skåda en högst oaptitlig bild på en standard-snabbkedje-burgare.



Tur att den smakade bättre än den såg ut! Ingen mega-kalas-jag-dör-ge-mig-mer-hit, men helt okej som lunch. Efteråt frös jag och vill ha något varmt att dricka, så jag drog med henne till Espresso House.




Jag bjöd på fika och sedan satte vi oss ned och småpratade om lite upp och ner. Jag svärmade mycket och sms:ade med Emil, och Nattis och jag diskuterade hur saker kommer se ut kring jul och nyår.




Därefter åkte jag till jobbet, där jag inte varit på två veckor!!! Förstå! Mina simbarn! Så jag saknat dem!




Efter jobbet kastade jag mig ur poolen, städare och skrapade, slängde på mig kläderna och åkte hem. För...

 Gissa vem hade åkt hela vägen från Nyköping och hem till mig under tiden jag jobbade?


16 kommentarer :

  1. Hälsa din syster att hon är sockersöt framför kameralinsen! Och jag tippar på att det är EMIL som kom till STHLM?! Delvis även pga alla söta bilder som rullat i flödet på Facebook från dig, hihi ;) Du ser ut att må så bra Emelie! Och den känslan kan jag hålla med om, är oövervinnelig <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det borde hon redan veta!!
      Och du har HELT RÄTT i det. Emil emil emiiiiil. Och ja, vi har liksom imte gömt oss kanske, hehe.. Och tack för att du säger så, Sara, jag är så lycklig, och hoppas du är detsamma! <3

      Radera
  2. Hej Emelie! Tusen tack för insläpp i din bloggfamilj <3! Det känns hur fint som helst att fortsätta ha möjligheten att följa dig och allt som händer i ditt liv. Jag ska kommentera så frekvent jag bara kan framöver! Ha det himla mysigt med Emil nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jonna, du är så så så välkommen! Vad kul att du vill vara med. Ser fram emot att höra mer av dig! :*

      Radera
  3. Alltså jag är typ självutnämt expert på distansförhållande Stockholm -Östergötland. Hade min första pojkvän ett helt år i norrköping. Tipsar STARKT om blåklintsbuss som knappt kostar någonting o pendla med :-*

    SvaraRadera
    Svar
    1. ÅH!!!! Blåklintsbuss! Ska kolla upp direkt!! :* Tack Liv!

      Radera
  4. Ha så trevligt med Emil! Kan meddela att jag i hemlighet vill ha din systers hund - hur söt som helst - precis som du och din syrra! :)
    //Nadja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, aww, tack Nadja! Många som vill ha lille (store!) Lennox, han är så gosig så... Men också en riktig jävel att ha hand om ibland, så han ska vara obstinat!

      Radera
  5. Vilken fin dag du verkar ha haft :))
    Njut nu <3
    /Julia

    SvaraRadera
  6. Så mycket feelgood inlägg nu, härligt att läsa! Blir glad för varje inlägg.

    Och jag måste slå ett slag för Max halloumiburgare..! Den såg inte så aptitlig ut på bilden och det är ju ingen finburgare kanske, men för att vara snabbrestaurang burgare är den kanon! Max vinner för övrigt helt klart över McD och Burger King när det gäller veghamburgare (jag tycker inte om köttfärs men älskar hamburgare haha)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad fint att du tycker det!

      Jag håller med att den var god, absolut, och MAX är tusen gånger bättre än Donken! Speciellt med alla vego-alternativ. Heja!

      Radera
  7. låter som en toppendag!! :-) Det är ju sååå svårt att vara ifrån varandra när man är nykär!! Förresten så skrev jag en filosofisk kommentar om att vara nykär och hur det är när man varit ihop typ 15år men ibland blir det fel när jag kommenterar. Försvinner :-( Därför kanske jag skriver lite kortare kommentarer framöver :-( Kram JohannaW

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det är ett som är säkert..!

      MEN ÅH, NEJ. Vad trist att den försvann :(((( Förstår att du blir frustrerad, jag blir också det.. Men jag förstår att det gör att du är försiktigare framöver, suck.. :(
      Kram, Johanna!

      Radera
  8. Kul med close-up på snabbkedjeburgare! Men din syster är helt klart sötare :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det kan jag verkligen hålla med om - jalapeño-dressingen till trots!

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)