Lösenord

torsdag, oktober 06, 2016

IG i livet, oansvarighet och "sex sex sex sex sex"

Först och främst vill jag tacka er för era kalasfina kommentarer! Åh, vad ni gör mig glad när jag ser att jag får en rad, eller två, om vad som helst! Då känns det som att ni faktiskt är ett par stycken som sitter där bakom skärmarna och tycker jag är lite härlig.... (Ps. Om du vill ha fler videobloggar, skriv gärna vad ni vill att jag ska babbla om..!)

Alltså jag måste sluta komma så tidigt till skolan. En halvtimme innan föreläsning satt jag ensam i konferenssalen och inväntade föreläsare och klasskamrater.
Frös. Som vanligt. Men hade med mig min varmvattenflaska som jag fyllt på morgonen, klädd i en gosig benvärmare. Den kunde jag krama som tröst.
Chattade med min syster, dessutom. Hon har haft ont i höften på sista tiden, och bokade slutligen tid hos en fysioterapeut.
Vi kom fram till att hon fick IG i livet.


Därefter hade jag en heldag i föreläsningar kring ämnet "sex".. Vilket var... skitjobbigt.
Alltså på riktigt skitjobbigt för att:

1. Jag är rent generellt vrålkåt.
2. Maxime är i Paris.
3. Föreläsaren: "sex sex sex sex ...sex".
4. Jag: 


... Till lunch åt jag smörgås och kanelbulle.
Och drack två termosar te. Efter det fortsatte sex-föreläsningarna.Och sen, tack och lov, slutade sex-föreläsningarna. Fastän de var riktigt intressanta, så ville jag inget hellre än att åka hem, och vara riktigt oansvarig.

Oansvarig i den bemärkningen att jag inte äter annat än godis till middag. På ICA inhandlades det en stor kaka kanelgömma och ett stort paket vaniljglass.
Kvällen blev sedan väldigt underlig. Jag åt så att jag kom in i ett så starkt sockerkoma, att jag somnade redan vid 19:30-tiden. Därefter vaknade och somnade jag om vartannat, till dess att klockan ringde klockan 07 på morgonen jag min kropp totalvägrade att gå upp.

Jag valde, efter mycket om, men och ångest, att stanna kvar i sängen och skippa föreläsningen om suicidbedömning. Jag kände att bedömningen lika gärna hade kunnat göras på mig om jag faktiskt gått upp.


... Och nu när jag väl sitter här med min kopp te, mitt svullna ansikte och min ömmande hals, så inser jag nog att det är mer än mens och stress. Jag kanske börjar bli sjuk också.

4 kommentarer :

 1. Jag sitter också bakom skärmen och tycker att du är härlig! Ville bara säga det. Har varit lite dålig på att kommentera på sistone, jag har haft så mycket annat att tänka på (har t.ex. vid 25 års ålder äntligen tagit körkort!), men jag läser fortfarande. :)

  Tänker att det ändå är rätt gött att vara tidig till föreläsningarna, då hinner du ju sitta där och plugga en stund innan alla andra kommer? Jag kom nästan alltid minuterna precis innan föreläsningen började när jag pluggade, men så bodde jag ju också på campus och hade alldeles för nära för att komma tidigt... ;) Men med tanke på att du alltid är tidig borde du ju ha lite kompledigt att ta ut ibland när du inte orkar gå på någon föreläsning...? Hehe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Evelin !!! Det var länge sedan, men jag förstår ju att man har ett liv utanför min blogg *typ*

   Plugga och plugga... Egentligen inte, för det är inte sådant man kan plugga på innan. Jag sitter mest och rullar tummarna. Men med tanke på att jag skippade dagens föreläsning så har du nog rätt att jag tog lite av min komptid, höhö :D

   Radera
 2. Du ÄR härlig. Massa energi och bubblig. Gillar! Men jag blir riktigt nyfiken på vad ni har för föreläsning om sex på psykologprogammet. Vilken vinkling på ämnet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!
   Vinklingen är sexuell dysfunktion, terapi med sexuella förbrytare, pedofili, hypersexuella störningar och parafili.

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)