Lösenord

torsdag, september 08, 2016

Ogenomtänkt videoblogg och er åsikt

För omväxlings skull slänger jag in några verbala haranger som ersättning för mina vanliga bloggfraser - inte för att jag har något vettigt att säga. eller ens hade tänkt igenom vad jag skulle säga innan...
Och dessutom råkar jag nästan kläcka ur mig en hemlighet som vore alldeles för tidigt att berätta om i bloggen - det finns ju relevanta personer som läser. Så jag ber om ursäkt för den teasern. Det var, i sanningen namn!, inte meningen.

MEN, på tal om ogenomtänkta saker... Så skulle jag bli så tacksam om ni kunde skriva i nedan vad ni tycker är bra med min blogg, och vad ni föredrar att läsa om. Vad gör att ni läser just min blogg? Och framtida förbättringar? Kanske något tips på ett upplägg jag ännu inte täckt? Något ni saknar/önskar?


20 kommentarer :

 1. Jag älskar din blogg för att den är så mysig, genuin och... ärlig - den är verkligen DU.
  Många andra bloggar känns väldigt lika där allting ska framstå som så perfekt och det blir enligt mig så tillgjort och tillrättalagt, om du förstår? Ingenting fel med det egentligen men det tilltalar inte mig så mycket...

  Tycker det är fint att du delar med dig av så mycket bilder också, älskar inläggen där du fotat en hel dag.

  KEEP IT UP, helt enkelt. ♥

  SvaraRadera
 2. Älskar Paris delarna i din blogg men även att du har ett bra språk som du skriver med, ditt sätt att diskutera kärlek och att du studerar psykologi. Psykologin vill jag gärna veta mer om och jag saknar recensioner av nya saker du har smakat på!Jag tycker alltid att du har gjort det så noga och roligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka skriva mer om psykologin, men den är så spretig och det är så svårt att skriva vad jag "läst om i skolan idag", för det är ofta så intrikat och invävt i allt jag läst om tidigare... Sedan vill jag ju inte att min blogg ska bli som en föreläsning..

   och recensioner! Får äta mer glass, helt enkelt!

   Radera
 3. Jag gillar den för din passion för Paris, för fina foton och för att den är personlig
  (men är numera restriktiv med kommentarer)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina tankar, teruko!
   Och ja, jag har märkt att du sällan kommenterar numera... Men att du fortfarande läser, det gör mig glad ändå! :)

   Radera
 4. Jag gillar din blogg för att den är ärlig och härlig :) men även för att du är så modig! För att du delar med dig av dina upptåg till oss som inte är lika modiga så att vi kan få inspireras, det behöver man!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Modig..? Wow, vilken kompimang... Tack!

   Radera
 5. Haha jag såg Redoy igår!! Har läst din blogg i säkert 6 år nu (?) och när jag såg honom kändes det så konstigt att inte gå fram och hälsa, för det känns ju som att jag "känner" honom genom bloggen! Dock har ju inte han en aning om vem jag är haha, det vet ju inte ens du :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe?!?! Gud, vad roligt! Jag skickade den här kommentaren till Redoy och han sade direkt "varför kommer ingen fram och hälsar?! Jag tycker det är så roligt när folk hälsar.."

   Så för guds skull, hälsa nästa gång! :D

   Radera
 6. För att du är en fantastisk person och så himla genuin och öppen i din blogg!
  Mina favoritinlägg är de långa när du berättar i detalj om din dag inklusive känsloprat och sånt.
  Men gillar alla inlägg <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh mysan!!
   Okej, jag ska inte hålla inne på känsopratet och mer tmme för timme-inlägg :D

   Radera
 7. Jag gillar att bloggen är som en dagbok. Man vill ju läsa härliga människors dagböcker:)
  Älskar hur du iakttar grejer, t.ex en promenadgata, och låter oss läsare få ta del av detaljerna i form av bilder, dina ord och typ dofter och känslor så att det ibland känns som man är där.
  Tråkigt att inte komma med förslag på framtida förbättringar men har inga förutom: sluta aldrig blogga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mawww, tack... :')
   Vilken bra beskrivning av vad jag gör bra! Och du, om jag har så fina läsare som dig så fortsätter jag blogga med nöje <333

   Radera
 8. Skulle vara kul om du kunde berätta lite mer om din utbildning. Hur kom du in på psykologprogrammet? Är det en svår utbildning? Håller nämligen själv på med att försöka komma in på psykologprogrammet på su med hjälp av högskoleprovet. Ville annars bara säga att din blogg är grym och älskar den genuitet som du utstrålar genom dina blogginlägg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skrivit lite om det idag - jag hoppas det uppskattas! Jag kom in genom mina betyg (var tvungen att ha 22,5. Högsta betygen i allt + alla meritpoäng möjliga) för att komma in. Phew. Det var tufft.

   Lycka till och jag hoppas hoppas hoppas verkligen du kommer in!

   Radera
 9. åh, tog precis igen en massa missade blogginlägg här och tänkte faktiskt skriva innan jag såg att du undrade, trots att jag aldrig kommenterar annars: gud vad jag tycker om din blogg. framför allt för att du är så uppfriskande ärlig och öppen - och verkar så himla härlig förstås! tack för att vi får hänga med! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK för att du kommenterade denna gång! <33
   Och vad fint du skriver, därtill... Tack för att du läser!

   Radera
 10. Mer om din syn på politik etc! Annars är du grym!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, där har vi ett ämne jag helst lämnar utanför min blogg. Jag är inte politiskt lagd och känner att jag inte bör prata om saker jag inte är insatt i. Så det håller jag nog utanför... Men tack för grymheten, det uppskattas! :D

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)