Lösenord

onsdag, september 21, 2016

Ett foto i timmen: Statistik och kladdkaksfika

Det var ett tag sedan, så jag drar igång konceptet igen! Här tar jag med er på min gårdag, min tisdag i bilder, cirka en i timmen. Nu kör vi!


06:43 - Jag sitter på den tidiga bussen på väg till skolan.07:50 - Jag sitter i terapirummet och inväntar morgonens klient. 10:08 - Statistikföreläsning, och jag dör lite inombords.11:09 - Granskar utbudet i godisautomaten.... (märker att dagen inte är superintressant hittills).12:37 - Är klar med föreläsningen, och har tagit buss och tunnelbana till gymmet.13:40 - Är FETT nöjd med mig själv. 14:55 - Gör mig i ordning, duschar, klär på mig, småchattar på facebook och peppar inför eftermiddagens inbokade fikadejt. 15:39 - Lovi är försenad (som vanligt dårå). Jag väntar innanför entrén på vårt traditionella café.15:44 - Lovi har dykt upp och vi ska fika! ÄNTLIGEN! Så vansinnigt länge sedan vi sågs! 
(Är det några gamla veteran-bloggläsare här som kommer ihåg Lovi? Som kommer ihåg våra fikadejter? Som kommer ihåg allt vi varit med om?!)15:45 - Vi hugger in! Här är min kladdkaka och glass. Lovi och jag pratar om allt drama som hänt på senaste tiden, relationer och självrespekt och egenvärde och allt därmellan. Jag tycker Lovi är en så sjukt sjukt sjukt bra person. Hon är verkligen ett original, och jag är så glad att hon är min vän.19:35 - Hoppsan hejsan, nu har jag kommit hem och stadgat mig i soffan med hallon, mango och stulna björnbär. Och te.
Samtidigt chattar jag med Loïc och Fredrik. 
21:00~ Resten av kvällen tittar jag på serier och saknar en kram från Maxime. 


12 kommentarer :

 1. Saknade Frank lite på fåtöljen faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, åååh, Frank!! <3 Hette han inte något italienskt på L, typ initialt???

   Radera
 2. De här inläggen är verkligen mina favoriter, älskar att få kika in i andra människors liv!
  Vad gillar du att göra på gymmet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att de uppskattas!.. Ska försöka få till några fler då, fastän jag tycker att min vardag är så trist..
   På gymmet brukar jag mest göra crosstrainern, som är så snäll mot mina knän. I vissa fall powerwalkar jag på mattan eller småjoggar, men det är mer sällan. Ibland använder jag mig av några maskiner för att träna styrka, men det tycker jag oftast är det tråkigaste så det blir inte mycket av det, tyvärr.

   Radera
 3. Hej! Till våren planerar jag att flytta till Paris ett tag!! Hur ska jag hitta en bra lägenhet? Har du tips på någon bra förmedling eller annat?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det där är så svårt..! Jag vet faktiskt inte - jag brukar alltid vara hos vänner, eller så tar jag AirBnB... Men AirBnB kan vara så otroligt, otroligt dyrt, jag vet...

   MEN VAD KUL ATT DU SKA TILL PARIS <33333

   Radera
 4. Jag kommer ihåg Lovi och era besök på fåtöljen och annat ni upplevt=) Mycket kladdkaksfikor där ett tag, man blev alltid såååå sugen!
  /sandraemelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör du??? Du blev just en av mina favoritläsare! Och visstvisstvisst, kladdkaksfikorna, det var tider, det..!

   Radera
 5. Javisst! Din jakt på alla B&J-locken också=) Följde dig i din tillfriskningsprocess (lång ord!) och du inspirerade verkligen mig! Jag är urdålig på att kommentera men har kikat in på din blogg VARJE dag i X antal år. Kram på dig bästa Emelie!
  /Sandraemelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men gud, vad du är fin!!! Tycker om dig så mycket nu, haha. Kommentera så fort du vill och känner dig bekväm, det gör mig bara jätteglad :')

   Radera
 6. Tack=)! Absolut, jag har kommenterat lite innan men kanske under "Sandra e" eller så=) Ska absolut bli bättre på det och då signerar jag med Sandraemelie så du vet vem jag är, haha! (Det heter jag på insta förresten). Du gör mig glad med dina inlägg och tack för att du delar med dig av din vardag!
  /Sandraemelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, då kommer jag absolut inte att glömma det ;) ;) Tack för att du läser, och jag hoppas se mer av dig :****

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)