Lösenord

söndag, september 04, 2016

En skoldag i selfies, falukorv och hundpussar

Nu ska jag ta med er på en selfie-resa genom en torsdag i mitt liv, som senare mynnade ut i systerumgänge och hundgos. Typ som en riktigt bra dag kan göra.

Jag började med de traditionella morgonselfiesarna i köket. (Notera ansiktsfluffet till följd av en djup natts sömn!)
I skolan hade vi en föreläsning om kulturella aspekter inom psykoterapi. Det var intressant, så intressant att jag till och med hann ta en selfie.
... och efter föreläsningen hade jag handledning.
När klockan väl slog 16 och skoldagen var avklarat firade jag det med en till selfie. En riktigt glad och fräknig sådan.
... som sedan inspirerade mig till en lite mer stoisk, håret-uppsatt och vänta-på-bussen-selfie.
Men sedan blev det slut på selfies för ett tag, för falukorven tog rampljuset. Jag var vrålhungrig när jag kom hem till min syster Nathalie, och satte igång med middagen direkt. Det blev svenskt à la falukorv och spaghetti, urgammalt fröbröd (som ändå smakade mycket gott?) och tomater med ketchup på.
... för övrigt en sak som jag kommit på verkligen är gott, men så sjukt konstigt. Att hälla ketchup på sallad, och speciellt tomater. Det är som att man blandar de friska, färska syrliga tomaterna med den lite mer partyvilda söta ketchupen. Det blir en tomat-smak-kavalkad, en tomatfest, en efterlängtad återförening i tomatvärlden.

Alltså ja, det är gott alltså.

Lennox var givetvis där!!!
Jag har inte träffat honom på hela sommaren, och han blev helt extatisk när jag kom in genom dörren. Hoppade upp i soffan och ner på golvet och bet mig i ansiktet och upp i soffan och ner på golvet och skulle slicka i ansiktet och jag kände mig så *kung*.

Han viskade hemligheter i mitt öra.
.. och ville attackhångla.
... och sen lekte han min huvudkudde.
Sedan av kvällen satte jag och Nathalie på en riktig nostalgifilm - Black Beauty. Nattis var ju totalt hästtokig när hon var liten och har sett alla filmer med en häst i huvudrollen som finns, typ. Och sedan att ingen av dem är en vidare djup och meningsfull film, det är väl en annan sak...
Samtidigt hann jag chatta, läsa bloggar, nästan plugga, prata med Maxime i telefon, bli ihop med en kanin på facebook och mycket, mycket mer. Frågor på det? Nä, då är mötet avslutat.


2 kommentarer :

  1. Alltså falukorv. Det var länge sen jag åt det! Ibland är det ta mig tusan skitgott. Jag brukar strimla dem, steka och äta med snabbmakaroner :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, sååå gott, om man är sugen på det. Som med köttbullar. Inget speciellt vanligtvis, men så fort man är lite sugen på det, då WOW så gott det kan vara.

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)