Lösenord

söndag, juli 24, 2016

Veganburgare under en andra dejt

Denna torsdag jobbade jag sedvanligen 12-19:30, men efter att jag slutat stod Damien utanför boulangeriet och väntade på min ankomst. Det var dags för vår andra dejt, som inte blivit av förra veckan.

Direkt när vi sågs fick jag en kyss som att det var det naturligaste i världen, sedan tog vi en promenad. Efter att ha pratat kom vi överens om att gå ut på restaurang, och tog métron till Rambuteau.
Vi gick till ett burgarställe som heter Hank, och som jag hört mycket om. Det är inte vilket burgarställe som helst - utan det enda stället i hela Paris som enbart serverar veganburgare. För inte nog med att Damien är lång, stilig och trevlig - han är vegan också.
När vi kom dit beställde vi, och sedan slog vi oss ned vid vårt bord med våra två ekologiska drycker. 
Sedan kom den - en grönsaksbiffsburgare med vegansk ost, barbecue-sås, paprika och tomat. Till det beställde vi varsin pommes och varsin vegansk dessert.
... och den var riktigt, riktigt god! Jag vill påstå inte säga att den är godare än andra burgare jag ätit, men mycket smaklig! Inte för att det riktigt går att jämföra - det är ju inte samma produktbas.

Sedan tog vi en promenad hem, och korsade Seine med sin vackra sky. 
Damien och jag ställde varannan fråga till varandra, diskuterade mänskliga rättigheter, ohållbara värderingar, kvaliteter hos en partner och tinder-preferenser. Både han och jag verkade överens om att ses igen.


2 kommentarer :

  1. det här är så himla spännande, jag har aldrig varit på date, inte ens när jag blev ihop med min make :P

    SvaraRadera
  2. Så mysigt! Och att han är vegan också - vilket kap!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)