Lösenord

tisdag, juli 12, 2016

Pizzadejt med svenska Diana och franska Loïc

Häromdagen hade jag bestämt träff med Diana, att gå ut och ta en drink tillsammans och ha det trevligt. Därför klädde jag upp mig innan jag gick till jobbet, för att sedan direkt kunna gå ut på bar/restaurang. Kände mig faktiskt like a bomb.
Jobbet varade mellan 11-18:30, och jag som egentligen hade glassmaskins-jobb blev avlastad i och med att mina kollegor var mer ivriga än mig inför att göra glasskulor till andra. YES! Jag som mycket hellre föredrar att jobba inne bakom bakelse- och bröddisken. De få par timmarna jag stod bakom glassdisken dock, så sålde jag 7 glassar, och blev uppassad på av tre olika killar. Paris, alltså. (Dessutom kan jag inte motstå och tror jag smygåt av glassen typ fem gånger.....Inte ok..).

När jag slutat kom Diana på besök, och med snabb franska och ivrig ton presenterade jag henne för både den ena och den andra kollegan. Loïc, bagaren, påminde mig om att vi pratat om att han och jag skulle äta på restaurang, så jag bjöd med honom och vi kom överens om italienskt!

Diana poserade fint vid bordet.
Och sedan kom pizzorna in! En margherita till mig, en parma till Loïc och en reine till Diana. 
Reine betyder "drottning" på franska, och är lite av den svenska capriccosan... Diana tog den uppenbarligen för hon är en sån jädra queen.
Alltså gud, så god den var!!!! Fick i mig hela utan problem (och lite av Dianas).
Sedan tog jag, Loïc och Diana en promenad hem till mig, så jag kunde visa min ytte-pytte-studio. Dessutom hade vi goda skratt åt den minimala och till synes dödligt farliga hissen som tar en upp till sjätte våningen...

Jag sade adjö till mitt sällskap tidigt, och blev sedan inbjuden till Timo och hans vän för att se på Captain America 2 och äta crêpes. Vi åt och jag orkade se tio minuter, sedan blev jag uttråkad och gick tillbaka till mig.

4 kommentarer :

  1. Vilka vackra damer!! Jag skulle verkligen inte ha något emot att ha er tjusiga tjejer som middagsdejter!! 😍 Längtar tills jag joinar er i Paris!

    SvaraRadera
  2. vilken charmig form på pizzan!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)