Lösenord

måndag, juli 18, 2016

Liten frågestund?

Jag tänkte att eftersom jag nu på onsdag kommer att ha en ledig dag, så kanske jag ska slå till på en mindre frågestund fram till dess. Det är stora förändringar på sista tiden, och jag är nog minst lika förvirrad som er... Men jag svarar gärna om det är några konkreta frågor ni har..!

(Ps. Var beredda på att jag inte kommer svara om privata ting, kring vad Christoffer tänker/känner eller överhuvudtaget å någon annans vägnar, det har jag för stor respekt för och inte behörighet till. Men jo, jag saknar honom sjukt mycket.)... 

7 kommentarer :

 1. Hej Emelie! Jag har lite frågor! 1. Jag älskar precis som du te! Undrar därför hur du får det att bli så gott som möjligt? Hur mycket socker och mjölk brukar du ha i teet? :) 2. Jag är sugen på att flytta hemifrån och vi ensam precis som du.. Men jag är så rädd för att t ex få inbrott när jag är hemma, att någon ska bryta sig in.. Har du haft dessa rädslor? Hur hanterade du de isåfall? 3. Vad är dina bästa tips för att få bra betyg och bli intelligent? Du är en sådan ambitiös och smart tjej, jag brukade vara ambitiös förut men nu har jag blivit riktigt dum :/ 4. Upplever du sexism i Paris? Är det sant att franska kvinnor är dryga mot svenska tjejer där? Har hört det :/

  SvaraRadera
 2. Är det helt slut mellan dig och christoffer? Och dejtar du och JP igen? Mys isåfall :D

  SvaraRadera
 3. Ungefär hur mycket kostar dina restaurangbesök i Paris? Billigare än Sverige? ge gärna exempel=)

  Skulle vilja prova menskopp och vet att du har en, kan du inte berätta mer om dina erfarenheter kring den (om det inte är för privat...)?

  Märker man av vågor av terrordådet i Nice? och är du inte orolig över att befinna dig i Frankrike?

  SvaraRadera
 4. Hej Emmelie. Jag undrar om Christoffer visste att du skulle gå tillbaks till ditt polyamorösa liv i paris, eller om det var något som du upptäckte att du ville när du väl var på plats?
  En mer generell, kanske lite filosofisk fråga. Tror du det hade varit möjligt att i längden köra det bästa av två världar? Et monogamt förhållande delar av året, där ni spenderar all tid med varandra och ett polyamoröst liv den andra halvan.

  SvaraRadera
 5. Jag undrar hur du tänker om framtiden, vill du helst flytta t Paris efter universitet? Är det möjligt för dig att arbeta där med svensk psykologlegitimation?
  Och en fråga som kanske är för privat eller känns för mycket just nu: när du var i Sverige med C o allt var frid och fröjd, kunde ni bråka om det faktum att du skulle iväg t Paris hela sommaren? Jag ska åka på utbyte nästa termin och min pojkvän tycker det känns så jobbigt att det alltid blir tjafs runt det ;/

  SvaraRadera
 6. Hej Emelie! Tack för att jag får ta del av ditt liv och ibland känns det själv som jag är i Paris genom dina vackra bilder, beskrivningar och promenader! Här kommer några funderingar och frågor från mig som jag hoppas går an!
  - Vart kommer din kärlek för Paris ifrån? Har den alltid funnits där, "kom den bara" eller är det någon specifik händelse som fick dig att få upp ögonen för staden?
  - Är det hela Frankrike som du har en förkärlek till eller är det främst Paris?
  - När började du att gå det polyamorösa livets väg? Har den alltid funnit hos dig eller är det något som du upptäckte i ett senare skede? "Varför valde (helt fel ordval men hittar ingen bättre synonym för tillfället) att "bli" polyamorös?
  - Har du enbart dejtat killar eller har du också dejtat tjejer eller icke-män?
  - Har du och Lorentzo avslutat er kontakt/relation?

  SvaraRadera
 7. Jag undrar 1. vad restaurangen heter där du äter dina crepes och 2. var i Paris man hittar den bästa nutellacrepen? (Känns som du har ett favvostånd för även det! Nära Odeón?) KRAM!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)