Lösenord

torsdag, juni 30, 2016

Så nära, men ändå... så långt borta.

Under en av Marulvs och mina promenader, sent en kväll efter restaurangmiddag, så traskade vi förbi den här. Till en början såg jag det bara som skräp på marken och fortsatte några steg framåt men sedan .... stannade jag tvärt. "Maria, vänta!".

Men... Men... Det är ju...Snickers & Hazelnut?!?!?!

Som jag har letat efter över hela stan? Som jag skrivit om på bloggen? Som jag frågat alla mina franska vänner om de sett, men ingen har sett den?! Som jag har kollat i varenda Monoprix/Franprix/Carrefour för, men inte funnit?!

VISST ÄR DET?!


Bara fem minuter från min lägenhet, så ligger det ett gammalt papper av precis den chokladbaren. Jag höll på att smälla av. Den är alltså så nära... men ändå.. så långt borta. Min krigsanda är återuppliven. Chokladen ska hittas.

16 kommentarer :

 1. Älskar att du bloggar om sånt här. Variationen på din blogg - bästa!

  SvaraRadera
 2. Ta tåget över kanalen, här i England finns de i varenda mataffär!

  SvaraRadera
 3. Den är så god!

  SvaraRadera
 4. Insåg nu hur drygt det framstod att bara skriva att den är god, när du letar som en tok efter den... Haha! Jag beställde den från USAgodis.se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, äsch! Det är ju ingen konst. Det ska ju vara en utmaning ;)

   Radera
 5. Den finns ju i sverige?

  SvaraRadera
 6. england? beställde från usa? jag köpte två för tio på willys här i malmö. vet att du kommenterade på min blogg när jag hade med den på nån bild, men visste inte att behovet var SÅHÄR stort!! jag trösta dig med att säga att den smakade rätt så likt den vanliga. nötter som nötter liksom... iallafall när det är så pass blandat med andra smaker. pöss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det växer sig bara starkare och starkare! Men du, det är ju stor skillnad på jordnöt och hasselnöt? PLUS, jag gillar ju egentligen inte jordnötter, men ÄLSKAR hasselnötter..?? Så det borde väl vara skillnad?

   Radera
 7. Haha! Skulle väl kunna sända dig en hel drös härifrån då de finns i varjeeee butik här i Finland! ;) Kramar till dig Emelie, du är så go´! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack sötnos! Och JA, varför gör du inte det för?!?!

   Radera
 8. Vaaa?? Men de finns ju i varje affär! Willys, Hemköp, Coop, Citygross :o Skuuuumt!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)