Lösenord

tisdag, juni 28, 2016

En Marulv på Pizza Chic

Så kom Marulv på besök!

Sent en onsdagskväll anlände hon, och vi hann inte så mycket annat än att babbla och sova innan nästa dag var kommen. Jag jobbade som vanligt, men körde öppning och slutade redan vid 15. När jag kom hem och det började bli kvällen svirade vi (läs: hon) om till kvällskläder.

Spana in vilken babe! (Sorry Maria, men du är ju det...)
Innan middagen tog vi oss ut på en liten promenad runt området..
Och hamnade här, på en pizzeria som jag hört fasligt mycket bra om. Pizza Chic.
Vi kom precis vid öppning och fick tack och lov ett bord - bara en halvtimme senare var stället smockfullt. Men innan dess kan ni spana på fin, stilren interiör och cool atmosfär.
Vi beställde in en pizza med buffelmozzarella och basilika, och lade på extra ruccola. I och med den dödande hettan var ingen av oss vidare vrålhungrig, så vi delade.
Men här är vi i alla fall! Jag och Marulv. 
Efteråt satt vi en lång stund och vara bara tysta, tittade ut på gatorna utanför restaurangen och drömde oss bort. Det var så fint, den stunden, tycker jag. Att kunna vara tyst i närheten av en vän, och inte känna pressen att behöva underhålla varandra ständigt. Att vara bekväm. Och att bara få tänka.... Vad hon tänkte på vet jag inte, och vad jag tänkte på, ja.... Paris. Jag är kär.


3 kommentarer :

  1. Marulv?? Fattar inte riktigt..smeknamn?

    SvaraRadera
  2. Det verkar ljuvligt :D Men aptiten blir konstig av värmen förstås jag. Angående min aptit så är potatis min favorit i alla livsmedelsbutiker och jag äter gärna bara potatis. Potatisklyftor/halvor/hasselbacks kan jag dessutom äta helt utan sås. Potatismos eller bakad potatis behöver jag någon sags fett till. Potatisgratäng äer jag som det är med sallad till :PP

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)