Lösenord

torsdag, maj 12, 2016

Ett lock rikare

Ni som varit flitiga läsare kanske kommer ihåg att jag samlar på Ben & Jerry's-lock? Dessa använder jag sedan för att pryda mitt kylskåp som kalasfina magneter, som alltid får mig glatt humör. Det är inte utan att jag har fått viss hjälp - både från vänskapskretsen, men även från läsarkretsen! Flera av er läsare har skickat hem lock till mig med era signaturer på baksidan (mycket viktigt!), och vänner har offrat sig att äta av smakerna jag helst avvisar.

Häromdagen ramlade det rosapimpat kuvert ner i brevlådan från en go bloggkollega, efter en ödmjuk efterfrågan...
.. och nog var det ett lock däri, allt, så som jag längtat!
En smak som jag ännu inte haft möjlighet att smaka, och därför inte fått locket till. Hon hade varit så fin och även skrivit ett litet brev till, och signerat snirkligt och stiligt på baksidan av locket.
Och hur blev det, till slut?
Jo, här ser ni mitt kylskåp nu - övre delen lite förrädiskt fylld med även Häagen-Dazs och McKennedy, medan mittendelen och nedre delen är troget tillägnat mitt favoritmärke.
Mittendelen har jag mina allra käraste lock och de allra godaste smakerna, tillsammans med några enstaka magneter från Paris...
.. Ser ni det nya tillskottet?

6 kommentarer :

 1. Vilken grej! Perfekt grej att pryda kylskåpet med!

  SvaraRadera
 2. Men vilken rolig grej att samla på! :O hade nog aldrig kommit på den tanken. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack! Kram på dig med!

   Radera
 3. Nej men guuud va roligt! Satt och log med hela ansiktet när jag läste de här inlägget. SÅ FINT! :D Såsåsåså glad att du uppskattade det. Men brevet var i liiiiite finare skick när jag la de på lådan, hahah…. Fast de är lite småcharmigt ändå :D STORA kramar på dig! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tokstora kramar till dig med, Linnéa, och TACK för locket!!! :D

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)