Lösenord

tisdag, april 12, 2016

Leveransen är framme!

När jag kommit hem från Paris fick jag mig ett glädjande sms - leveransen på trettio böcker hade anlänt till närmaste postombud. I och med att jag misstänkte att det skulle vara ett jädra sjå att transportera hem böckerna, så tog jag med mig min gamla trogna dramaten. Nog för att man ser kalastöntig ut, men den må vara praktiskt...
Väl hemma slet jag upp paketet och välte ut böckerna på bordet. Åh, de är fina!!!!
Jag blev helt till mig. tog fram listan på de 30 flinka som reserverat en bok och började signera dem. 

Jag vet att vissa av er har reserverat via mail, och er har jag kontaktat! Jag behöver bara er adress, och så fixar vi med betalning och så (199 kronor + frakt 52 kronor). Är det någon mer som är intresserad, tro? Jag funderar på att göra en till leverans med några fler, för intresset verkar vara stort och de första trettio böckerna är redan rykta!

mvh superstoltjej


4 kommentarer :

 1. Åh vad kul! Jag skulle jättegärna köpa en! Har följt bloggen i flera år och tycker att du är väldigt duktig på att skriva :) Skulle vara så spännande att läsa i bokform :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så härligt!! Kan du maila mig på blademelie@gmail.com, tro?

   Radera
 2. Gud vad kul! Félicitations!! Skulle du inte kunna berätta lite mer vad boken handlar om (om du inte redan har gjort det någonstans i bloggen)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror jag gjort det flera gånger, men jag tänkte passa på att publicera baksidetexten i nästa inlägg! :)

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)