Lösenord

onsdag, april 13, 2016

Vårsnygg och glasspremiär

Igår var det strålande sol och dessutom varmt ute, så innan jag begav mig ut på lunchträff så kände jag mig så fotogeniskt vårsnygg.
Selfies på det!... Alltså, så pass vårsnygg att jag kräver en *inzoomning* på denna skönhet!! (nä, inget fel på självförtroendet här inte).
Lunchträffen bestod av burgare från Bun Meat Bun vid Medborgarplatsen, och jag och sällskapet åtnjöt lunchen på en bänk, mitt i solen. Jag satt i t-shirt i två timmar, smaskade cheesy fries och drack vaniljmilkshake. Livsglädje deluxe!

I och med Pressbyråns nya kampanj denna vecka ("Halva priset på alla glassar!"), så kunde jag inte hindra mig själv. Jag köpte Magnums nyhet: Double Caramel.12 kronor kostade den. Och den var kalasgod!Årets första uteglass blev en succé, och jag smaskade hela vägen hem från tunnelbanan till ytterdörren. Knaprig choklad, len karamellsås, frisk vaniljglass. Vilken är er favoritglass?


Så värt. Våren är här!2 kommentarer :

  1. Åh vilken bra grej! Inte fel att just den smaken kommit tillbaka igen heller (även fast den gick under annat namn tidigare) :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad hette den tidigare? Hann nog aldrig smaka den tidigare!

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)