Lösenord

onsdag, mars 30, 2016

Företagsintervjuer, systerhäng och Mezza Luna

Denna vecka innan Paris, så försöker jag hinna planera och svärma tillräckligt inför resan, och samtidigt få ihop allt plugg. Tar man en vecka ledigt för att resa iväg - då gäller det att man är en vecka före i allting!

Eftersom vi just nu har en fältarbete i arbets- och organisationspsykologi, så handlar det om att jag måste ut och leda företagsintervjuer inför en stor problemanalys-rapport. Jag satte därmed på mig min nya vårkappa, och tog mig ut!
Såhär fint och vårigt är det. Rakt fram skådas min lägenhetsbyggnad.
Intervjuerna denna dag hade jag bokat in på Wayne's Coffee - alldeles ypperligt praktiskt för mysiga kuddar och en stor kopp te. 
Efter två besök tillika intervjuer var jag klar för dagen, och jag skyndade mig hem för att sammanställa lite av all data jag fått fram. 
Jag tog mellis i form av äpple och ännu mer te. Och selfie-ade mig.Vid 17 hade jag bestämt träff med syster, så jag pilade iväg till Lidingö och beställde pizza. Vi båda var sugna på flottig snabbmat, och så fick det bli!
Lennox var med, men han fick ingen pizza. Istället för han goda hundben ur ett påskägg från farmor och farfar. Sicken lyx!
Lite senare var både pizzan och benet uppätet.
Kvällen tillbringade jag och min syster med att babbla om helgen som varit, tittade på youtubeklipp och senare Welcome to Sweden.
Jag gick och lade mig redan vid 22-tiden, men klockan 00:02 får jag ett meddelande från AirBnB, och värden i Paris jag hyr lägenhet av till nästa vecka. "Réservation annullée" (Reservation avbokad) stod det med bleka bokstäver, och jag gick direkt i PANIK-mode.

En vecka kvar till att vi ska åka, och vår lägenhet är avbokad?!?!?! Jag började genast tokleta efter en ny, och scrollade hetskt i flödet.
Tack och lov hittade jag en lägenhet som jag bokade på studs, bara ett kvarter ifrån det förra, men.....
Jösses. Ångesten sitter fortfarande kvar....

Och nu undrar jag bara hur det kommer bli i sommar, om samma lägenhet (som jag även bokat till sommaren) fortfarande kommer att ha vattenläcka, och vad jag då ska ta mig till??


4 kommentarer :

 1. Men, vilken skräck! Hoppas verkligen det var ett engångsbekymmer. (Jag ringde just och bokade hotellrum i Paris till vår ankomst i slutet av maj. Vi har ju ett favorithotell, som vi bor på för fjärde året i rad nu. Det var då så fullbokat redan, så vi får byta rum efter fem nätter och flytta till ett annat de sista tre. Men rum fick vi där vi ville i alla fall.)Hoppas nu ni får en riktigt härlig Parisvistelse och att du lyckas frälsa Christoffer till att bli lika devot som du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du kan ju ana..! Värden svarar fortfarande inte på mina frågor, och han verkar inte alls engagerad...
   Vilken tur att ni fick några nätter i er gamla traditionella boning..!
   Och nog ska jag förälska Christoffer, allt, speciellt med alla kulinariska mästerverk.. :)

   Radera
 2. Jobbigt med lägenheten! Tur att det löste sig. Hoppas att det löser sig med den andra också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag verkligen.. :(((

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)