Lösenord

söndag, februari 21, 2016

Halvårsdag på Tre Indier

I tisdags så var det ingen vanlig dag, inte. Det var nämligen, prick på dagen, ett halvår sedan jag och Christoffer fått ihop det (lite spontant under tentaplugg hos mig)... Därför klädde jag upp mig i blommig klänning och fixade ansiktet lite extra. Nedan skådar vi ett simpelt ego-kollage.

Jag kände mig fab.

Efter några vändor fram och tillbaka till universitetet var vi båda klara för dagen och kunde ägna oss åt kvällens firande. Vi åkte till en viss favoritrestaurang, där jag gick varm med kameran.
Sedan beställde vi in - han sin sedvanliga räk-korma och jag en biff balti. *mmmmmm*...
... Och så en näsa.
Jag var ett gosmonster, rent utsagt, och satt tätt samklämd och pussades oupphörligen (i.e. satt typ i hans knä och slickade honom över hela ansiktet). Allt kändes bara så bra, och jag kände mig sådär fånigt (och för utomstående outhärdligt) kär. Nästan så jag irriteras av mig själv..... (men det är ändå rätt mysigt...).
Därför fick jag till en seriös och en lite mindre seriös selfie, varpå jag tog pusseskapaden mot hemmet innan vi handlade naturgodis (kokostopparna i yoghurt är bäst!) på ICA.
Sedan övertalade jag Christoffer att se Pretty Woman med mig, och så låg vi sked i soffan fram till dess att Richard Gere kommit över sina commitment-issues och äntligen valde Julia Roberts. Jag fick ont i magen och mådde lite dåligt över det, men sedan kändes det bra ändå.


Det börjar närma sig slutet på att få fråga Christoffer. Tips, tips!4 kommentarer :

 1. Så fina bilder, Emelie! Du passar jättefint i den klänningen och du bara lyser :)och grattis på halvårsdagen :D

  Själv kommer jag i maj fira treårsdag med min pojkvän. Tre år har gått väldigt snabbt kan jag säga! Tiden går så snabbt när man har kul, antar jag? Jag antar att du känner samma med ett halvår med Christoffer, att det har gått jättesnabbt och förhoppningsvis i en rätt så lycklig dimma som det brukar vara :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar!

   Jag håller helt med dig.. Tiden bara flyger iväg, och samtidigt som det känns som att vi träffades igår känns det samtidigt som vi känt varandra för evigt. Lite så antar jag att det är med dig med.. ;)

   Radera
 2. Grattis till er båda! (Här ser vi tillbaka på 40 gemensamma år. Har älskat dem alla, önskar vi hade 40 till...)teruko

  SvaraRadera
 3. sv: Haha! ja, förut tyckte jag alltid det smakade liksom "kvalmigt" och fick typ kräkreflexer av den smaken, så det är väldigt skönt att jag slipper det nu! även om jag i ärlighetens namn tycker att mjölkgrejer är godare. Men tack! vad gullig du är!

  Och du ÄR fab, tur att du kände att du var det också! hehe!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)