Lösenord

måndag, oktober 19, 2015

En lat och snorig dag

En av dessa lata och snoriga dagar, när skolan nu lugnat ned sig och kroppen reagerat med att leka sjukling och "passa på att bli en snor-zombie så fort skolstressen släpper", kan se ut lite ungefär precis som nedan redovisas. Rätt slapp och go', med andra ord.

Att vakna upp med en fin person, äta citronyoghurt med müsli och ostfrallor med alldeles för mycket (läs: lagom) smör.
Att tvinga ta sig ut till universitetet på grund av diverse viktiga bokupphämtningar och att beskåda hur hösten tagit över campus. 

Att återvända hem och titta på när han lägger färdigt ett mer än halvklart pussel, gny i soffan över hur synd det är om mig och halvtitta på svtplay (men mest gny). 
Sedan lägga sig alldeles för sent, vakna upp täppt i näsan och kissnödig minst tre gånger, återvärma min värmekudde i en minut för länge, somna om och sedan inte vakna förrän frukosttiden redan är över.

(Ps. Imorgon kommer videobloggen om mina alkoholvanor, tjing!)


4 kommentarer :

 1. Såg precis din senaste video gällande alkholvanor.
  Säger bara - Ääääntligen någon som har precis samma tankar och inställning till alkohol som jag har.
  Är 27år, har aldrig varit full och har inte heller något intresse av det. Visst har jag smakat en klunk alkoholhaltig dryck här o där men aldrig fastnat för det.
  Som du också tar upp - Varför dricka bara för drickandets skull? Gillar man kaffe, té eller läsk bättre bör man hålla sig till det. Alla har vi olika smak osv så att våga stå upp för sin smak och sina principer och inte falla för grupptrycket är starkt. Tyvärr har endel personer av någon outgrundlig anledning svårt att acceptera att man inte vill dricka. Lika väl som vi inte ifrågasätter deras beslut att dricka borde de låta bli att gång efter annan försöka få oss som ej vill dricka att ändra på oss. Säger till sådana människor - Mitt val, mitt beslut. Vill jag inte dricka kommer jag stå fast vid det och ej ändå på mig för att du tjatar.
  Det finns så mycket annat än alkohol man kan lägga slantarna på. Tex glass och kladdkaka. Hihi.
  Heja dig för att du står upp för din sak! Tummen upp och gilla på den :)
  Kram <3

  SvaraRadera
 2. Tror förkylningsvirusen firar högsäsong just nu, herre jösses vad de snörvlas. Men din dag låter som en perfekt snörvlar-dag tycker jag; minus universitetet kanske.

  SvaraRadera
 3. Krya på dig söta!
  Själv blir jag sällan förkyld eller sjuk, fast när jag väl bli det så ligger jag halvdöd. Tydligen så har kroppen fullt upp med anorexin så den skyddar sig själv. Värmekudde är ju så skönt :)
  ..men du dina ugglor som jag ser lite här och där (jo, jag har noterat även i videos hiihi) Älskar ugglor <3
  Önskat mig exakt de du har länge. Tänd lite ljus och mys.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Helena: Åh, du har så rätt, så rätt! Vad glad jag blir av din kommentar. Jag håller verkligen med, och känner igen mig på alla punkter. Alkohol är rätt dyrt, och jag föredrar verkligen att lägga pengarna på sådant jag njuter mer av. Stor kram till dig!

  Lilla hjärtat: Ugglor är allt bra mysiga djur, ja.. Och nu myser jag för fulla muggar!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)