Lösenord

söndag, maj 03, 2015

Varning! Livsfarlig müsli!

Iförrgår när jag tittade på väderleksrapporten såg jag att det skulle regna. Fyra dagar i sträck. 
Aj, sade mina sköra, tunna tygskor och mitt promenadintresse, men YES, sade den lata serietittaren i mig. Nu ska jag mysa med serier i sängen hela helgen!

Men för det måste man ju ha mat... Och först av allt; frukost. Så ändå fick jag ta mig ut i det regniga Paris, undvika vattenpölarna till affären för att handla lite frukostproviant.
Det är inte okänt att fransoserna har en förkärlek för sockriga frukostar... Det handlar om smörfyllda croissanter med nutella, chokladdoppade kex och rostade baguetter med sylt, och flinghyllorna i livsmedelsbutikerna ska vi inte tala om... Det är snarare godis än flingor!

Godis i flingform. Herrejösses. 

Men, en liten sockerberoende tossa som jag kunde inte motstå när jag väl gick för att inhandla frukost imorse. Nygräddad baguette, och så den onyttigaste müslin jag hade samvete att köpa.
Men nu måste jag bara utbringa en varning.
En varning till alla er där ute, som har bristande disciplin (hej, jag är här!). Det här är det mest socialt acceptabla kaksmulet jag någonsin stött på. Och det godaste.
Tre skålar till med mjölk och sockersuget sjöng hallelujah. Det gjorde inte min mage. Trots det... kan jag.. inte... sluta... äta dem... Mmmmm...
Varning, alltså. Dessa kommer innebära slutet för mig.


3 kommentarer :

  1. Jag är - som ju framgår av bloggnamnet - en riktig socker-junkie. Meen, på morgonen, då vill jag faktiskt inte ha söta saker. Nej, då är det grova surdegsbröd och havregrynsgröt som gäller. På kvällen däremot, då är det andra bullar som gäller =)

    SvaraRadera
  2. Åh herrejösses. Det ser helt makalöst och livsfarligt ut det där. Det är ju kakor ju?! Eller?! Så himla knasigt.

    SvaraRadera
  3. Haha, ja gud alltså! De där sockerflingorna och müsli som skulle kunna tas för lördagsgodis. Det är galet hur de kan äta så onyttigt till frukost o ch ändå ha en normalt fungerande mage hela morgonen. Däremot så älskar jag de där chokladflingorna från Fitness (eöller vad de nu heter?)

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)