Lösenord

måndag, maj 04, 2015

Black Bitch äter pizza och får skrattanfall

Min lediga vecka hade börjat fint, men avslutades med en fyra dagars lång regnskur. Det gjorde att jag satt inne hela fredagen, tvingades göra nödvändigheter såsom städa, tvätta och plugga, vilket i sin tur gjorde mig på ett lite halvgrinigt humör.

Vilket märktes extra tydligt när jag klädde mig, och insåg att jag med tjock eyeliner var helt klädd i svart... Jag skrattade inombords och kallade min dagliga utstyrsel för Black Bitch.




Men, jag skulle inte behöva vara halvgrinig länge! The Black Bitch hade nämligen en dejt inbokad med sin favoritfransos, och hon tog sina emo-fasoner hem till honom.

Där resonerade de kring middagsval, och inte långt därefter var valet taget. Pizza!
Vi gick ned till den lokala pizzerian där jag tog min favorit med parmaskinka och ruccola, och herren själv kryddade till det med champinjoner, chorizo och stekt ägg. 




Där satt vi och pratade om hur jag tillbringat min lediga vecka, min nya besatthet till müsli (vilket jag blev oändligt retad för!), att jag ska träffa hans barndomsvänner för första gången om två veckor, och mitt sommarjobbsletande.

Sedan gick vi hem till honom och såg på film i hans soffa, busade med varandra - jag fick ett oresonabelt skrattanfall så starkt att jag föll ihop på golvet, fortsatte skratta till dess att jag hade kramp i magen och kunde inte ställa mig upp på flera minuter. Att fransosen inte själv förstod varför det var så kul gjorde det bara ännu värre, och fick skrattet att pågå ännu längre (innan han hjälpte mig upp och skakade underhållande på huvudet åt "svenskans knasigheter"). Gud, så har jag inte skrattat på flera år!

Olyckligtvis fick jag inte mycket sömn - grannarna över gatan hade värsta festen som pågick ända till fyra på natten med dunkande bas, och när de väl släckte ned hade John Blund redan gett upp på mig... Attans...

I vilket fall gjorde det att jag hade tiden att gå upp, grädda Marabou Chip American Pancakes och vara alldeles sådär bubbligt glad som jag ofta är i hans närhet. Det var bara.. en bra dejt; kväll och morgon.


6 kommentarer :

 1. Att du far hänga med hans barndomsvänner, det ser jag som ett tecken pa.. ngt annan än bara en flirt? Hur presenterar han dig för dem? "Det här är Emelie, min ....". Vad är Marabou Chip American Pancakes? Jag hade inte heller kunnat sova med dunkande bas i öronen, morr för sadanna fasoner alltsa.

  SvaraRadera
 2. Har du provat eiffeltornströjan? Passade den? Bjud på en bild - även om den är ful på hihi

  SvaraRadera
 3. Ja men håller med ovanstående, att träffa barndomsvänner är ju att det är seriöst! :D

  SvaraRadera
 4. Sara: Skämtar du? Använder den nästan varje kväll - skönaste tyget så den är min bästa myströja! Tänker alltid på dig då... Får lägga upp en bild snart! :)

  SvaraRadera
 5. Ella: Åh, tror du? Haha, jag sitter själv och fnular på vad det betyder, men är mest fnissigt glad att det sker..

  SvaraRadera
 6. haha alltså älskar sånna skrattanfalll. även om det känns som 1000 miljoner situps i magen efteråt. VAD VAR DET SOM VAR SÅ KUL? obs att jag fattar att det inte kommer va lika kul i text (vad det än är liksom, ofta är ju sådana skrattanfall precisa "du behövde vara där för att fatta"-saker men ändå) men vill ändå veta *NYFIKEN**

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)