Lösenord

fredag, april 10, 2015

Turbichoc

Frankrikes boulangerier är allt bra praktiska ibland, alltså. Speciellt när man är sugen på vad som helst som är sött, sockrigt, chokladfyllt, saftigt, mjukt, sprött, nybakat...

Exempelvis en turbichoc.




Jag skulle säga att jag fortfarande firar sommarens lägenhets-kap, men sanningen är att jag inte kan använda den ursäkten varje gång.
Nä. Jag njuter, helt enkelt - och det är orsak nog.

Ps. Imorgon publicerar jag lite sneak-peaks om sommarstudion, håll ut!


2 kommentarer :

  1. För ett otränat öga skulle det där bakverket nästan kunna misstas för en svensk kanelbulle ju! Smakar det ungefär likadant? Ooh, pa tal om kanelbulle, jag jagar likt en geting runt efter den där B&J sorten, hittills förgäves. Hoppas Wien snart ansluter sig till Paris o typ alla svenska städer pa den fronten!

    SvaraRadera
  2. Åh vad är detta? Ser ut som en kanelbulle, men jag antar att det inte är det. Ser i varje fall extremt gott ut! Grattis till lägenheten förresten!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)