Lösenord

måndag, mars 02, 2015

Himla bra burgare och såsfläckar på strumpbyxorna

Inte ofta har jag dejter på söndagen, men eftersom jag och fransosen kom fram till att vänta sex dagar kändes alldeles för länge, så bokade vi in en dejt bara dagen därpå. Så efter mina söndagshärliga rutiner med söndagsbrunch och långpromenad, så skippade jag kvällspasset och satte på mig spetsklänning istället för träningstights. (man måste ju prioritera!)
Därefter tog jag en bussresa på en halvtimme in mot dejten, och lyssnade storleendes på skäms-musik (alltså pojkband och pop-musik) hela vägen dit. Jag kände mig lycklig, förväntansfull och glad.

Jag slängde mig i soffan direkt när jag kom dit och började babbla om vilken fantastiskt uppfyllande dag jag upplevt; om att andas liv och hur Paris verkligen gör mig komplett. Han log mest och uppmuntrade mig i mitt ostrukturerade svärmbabbel.
När luften gått ur mig frågade han mig sakligt "burgare, eller?" och svaret var givet. Jag beslutade ett ställe jag tjatat om i flera månader, och dit tog vi oss.
Restaurangen var lågt belyst - sånär så att man nästan trodde att det var stängt när man kom dit, men burgaren var allt annat än en besvikelse. Smakrik, god ost och en friterad lökring höjde den till skyarna, tillsammans med en hel hög krispigt, salt bacon och en blodig köttbit. Betyget blev högt!

Efter att ha spillt både ketchup och bbq-sås på mina vita strumpbyxor traskade vi hemåt, han retandes och mig muttrandes. Men som tur är fick de åka en omgång i tvättmaskinen under kvällen, och var på morgonen helt som nya. Tack och lov att min klumpighet kan anses som rätt charmig ibland.

Redan vid tio somnade vi båda med regnet smattrande mot takpannorna ovanför oss, och jag lycklig över att ha en varm kropp att sova bredvid.


5 kommentarer :

 1. Iih, jag har en likadan klänning (en av mina favvosar) fast i svart! Mitt svenska hjärta kan inte annat än att klappa för HM ;)
  Burgaren ser farligt god ut (minus bacon:en, som jag inte är alls förtjust i). Kanske mysigt pa ett sätt med lite dämpad belysning? Sa tänker jag mig att det alltid ska vara i Paris BTW, burrigt o mysbelysning o sammet.

  O du, igenkänningsfaktor HÖG pa spillet... Det är därför jag har gett upp o äter bade sushi o hamburgare med kniv o gaffel!

  Har pojkarna träffat fransosen ännu? Vad ger de honom för betyg?

  SvaraRadera
 2. Varför är popmusik skämmigt?

  SvaraRadera
 3. Anonym: För att det inte ligger på den coolhets-nivå jag anser mig befinna mig på. Men tji fick jag!

  SvaraRadera
 4. och lyssnar man på för musik om man är "cool" som du tycker du är?

  SvaraRadera
 5. Anonym: Åhåhåhåå, om jag avslöjade det skulle jag inte alls vara så cool som jag tycker mig vara. ;) Sådan cool information är endast för människor som vågar benämna sig med namn, tyvärr...

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)