Jag plirade omkring i boulangeriets skyltfönstret, och kort därefter var valet givet.
Pain Suisse.
Pain Suisse är ett sötare bröd med en tjockare vaniljkräm, och mörka chokladknappar och toppad med florsocker. Det såg inte alls ut som att min fredagsdessert skulle lämna mig lidande, inte!
Nog hade jag rätt i det. Den var stor, mäktig och otroligt god. Jag piffade till den med lite extra nutella (alltså jani chokladbehov ni vet) och drack två stora koppar te till.
Mums.
Oh lala, den ser god ut! Den paminner ju lite om eclairs i formen! har du smakat ngn sadan ännu? När äter du helst ett sött bakverk? Alltsa inte vid vilket tillfälle, utan vid vilken tid pa dygnet? Förmiddagen? Eftermiddagsfika? Kvällsgott?
SvaraRaderaDu är om möjligt ännu skickligare på vardagslyx än vad jag är! Den ser underbar ut...!
SvaraRadera