Lösenord

fredag, januari 30, 2015

Min första menskopp

Det har florerat vitt och brett på senaste tiden - det nya, mer hygieniska, ekonomiska och mindre omständiga sättet att hantera mensen. När Marieke var här berättade hon mycket om sin nya lilla rosa kopp, och mitt i allt vårt pratade om min egen feghet inför förändring och tveksamhet, så hade jag helt plötsligt beställt hem en alldeles egen.

En alldeles egen menskopp.
Den kom med posten för bara några dagar sedan, och ännu har jag inte haft tid att använda den. Jag är fortfarande aningen nyfiken, och därtill lite orolig, för hur det ska gå att leva loppan med en gummikopp i snippan.

Den som lever får se.

4 kommentarer :

 1. Åh jag är helt frälst av min älskade kopp! Den är helt fantastisk och jag kommer aldrig någonsin använda något annat igen :) hoppas du blir lika nöjd med din!!

  SvaraRadera
 2. Alltså förlåt, men jag måste bara fråga. Jag har aldrig förstått hur en sådan där fungerar?! Känns lite pinsamt att fråga, men du kanske vill berätta när du testat din? *typ super generad nu*

  Haha, ja jag skrev nog rätt rörigt, ska försöka förklara lite mer, men det lär bli en ren röra här också :P.

  Alltså vi åkte ju en bussresa ner som du vet, det vill säga att man hade betalat för nerresa, hemresa och hotell, men tiden där nere spenderade man på egen hand, så det var liksom ingen gruppresa. Det enda man gjorde tillsammans var egentligen att åka buss och bo på samma hotell. Sen var det en stadsrundtur från bussen och den gjorde vi första dagen, innan man fick checka in på hotellet. En sak till man kunde göra tillsammans, men det var helt frivilligt, det var att äta nyårsmiddag.
  Sambon och ja och många andra valde att avstå denna. I mitt fall var det för att menyn inte föll mig i smaken ett smack och sedan så vill jag och sambon ha kvällen öppen och fri för vad vi kände för. Inte ha en tid att passa.


  Så, eftersom denna killen som försvann hade bokat denna resa också så antar man ju att han ska vara med hem på bussen. Och om han nu ville stanna så är ju det okej, me det är ju hans skyldighet att meddela detta så att busschaufförerna vet. Men nu hade han bara packat ihop kvällen innan, checkat ut och stuckit. Han hade ingen telefon med sig heller så han gick inte att ringa.

  Vad det egentligen var som hände förstår jag inte alls. Vi såg ju knappt skymten av några av dem som åkte med. Visst sprang man på dem på hotellet någon gång, men det var inte mer än så. Däremot vet jag att killen var en av dem som var med på nyårsmiddagen. Kanske hände det något då. Men det vet ju inte jag.

  Jag stötte på honom i receptionen tidigt på kvällen på nyårsdagen. Då såg han lite nere ut så jag frågade hur det var och om han hade haft en bra resa.
  Då började han prata om massa osammanhängande saker som jag inte förstod något av. Sa att alla vi som var med på resan var ute efter honom och han hade hört massa prat om sig själv via toalettventilen. Sen sa han att han hade läst massa på facebook som några av resenärerna skrivit. Sen börjar han prata om att han ska polisanmäla alla och att han skulle bli rikskändis osv.. Ja, alltså det var väldigt osammanhängande.
  Hans sätt var helt maniskt och konstigt också och han upprepade sig gång på gång.
  Det sista han sa till mig var att han skulle ha ett möte med busschaufförerna och något, men vad som hände där efter har jag ingen koll på.

  Jag kan ju bara hoppas att han blivit klar i huvudet och att han lyckats ta sig hem igen.

  Klarnade det något för dig, annars får du fråga mer:)

  SvaraRadera
 3. Hahaha åh <3 Skrattade så högt åt sista meningen! Puss och lycka till (det är lite lite knepigt de första gångerna, men efter ett tag faller allt på plats, hehe).

  SvaraRadera
 4. Alltså menskoppen är min bästa vän, hoppas du blir nöjd!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)