Lösenord

onsdag, januari 28, 2015

Måndagsdejt med burgare, men utan morgongos

Ännu en hel vecka hade passerat utan att jag och fransosen hunnit utbyta saliv (alltså den här bloggen är fasiken inte barnvänlig), och jag förbarmade mig över sjukdom som stått mig i vägen. Men denna måndag stod en dejt på agendan igen, och jag klädde mig som fri från synd och sjukdom (nästan i alla fall) i vit spets.
Vi möttes upp hos honom och tog sedan métron tillsammans ut till Le Marais, där jag hade kikat på ett nytt hamburgerhak som jag ville testa. Han var på, och burgare skulle det bli!
Varsin monsterburgare ställdes efter beställning ned på bordet, blodig med cheddarost och bacon, och vi båda högg in. 
Vid bordet började vi leka min lek "Vem vet mest - om den andra?" - en lek där man ställer frågor om sig själv för den andre, och ser hur mycket denne kan om en. Det ska gärna vara lite klurigt, och saker man kanske bara sagt i förbifarten...
Han var däremot otroligt begåvad, och kom ihåg både min favoritglass och systers namn. Själv var jag lite sämre, men jag kom faktiskt ihåg hans favoritfärg!

Sedan fick min dejt skämmas när han inte ens orkade äta upp hela burgaren, och servitrisen retade honom för att till och med "tjejen mittemot" (alltså jaaag) kunde äta mer än honom. Det var allt ett roligt litet moment, som jag nog kommer kunna ha användning för i framtiden.

Vi åkte hem till honom, jag fick hångla och jag fick mig en halvt orolig sömn innan jag väcktes av ett sms från min värdfamilj: "Valentin har feber, du måste komma hit och passa honom!". TJOFF, for jag ur sängen, ringde min värdmor och skyndade mig tillbaka till 16e arrondissemanget. Här fanns ingen tid för snoozing och morgongos inte!


3 kommentarer :

 1. Vilken rolig lek! Men lite angestframkallande ocksa; ifall man inte presterar kan man ju bli tagen för nonchalant?
  Myys värre med lite saliv-utbyte! Surt saklart att du var tvungen att lämna lite hastigt, men, kallar plikten sa kallar plikten!
  Burgaren, framförallt brödet, tycker jag ser ruggigt god/gott ut!

  SV: För bilder är det dessvärre redan för sent *glupsk*, men jag kan lova dig att den var god. Dock föredrar jag i detta fall de andra tva faktiskt bättre. Tilläggas ska att jag inte gillar "Plopp", o denna drog lite at plopp-hallet.

  SvaraRadera
 2. åh, älskar den leken, vi gör det ganska ofta, jag och maken :)

  SvaraRadera
 3. Vilken rolig lek. Haha perfekt och se om han lyssnat. Värre om man själv inte kan svaret på hans frågor;)

  Burgaren såg inte dåligt god ut!
  Dejten lät mycket trevlig. Nästan så jag blir sugen på att göra en dejt med sambon. Det var så länge sedan hihi:)


  Hoppas du själv inte åker på feber och sådant nu. Du har ju precis vart dålig.

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)