Lösenord

måndag, december 22, 2014

Sängdag med pizza och lösgodis

Det var ett tag sedan jag hade min första säng-dag - alltså en dag när man ligger i sängen exakt hela dagen, beställer pizza till dörren, äter massa onyttigheter och har seriemaraton hela dagen. Förra gången var det hemma i min lägenhet i Stockholm tillsammans med Redoy. Idag bestämde vi oss för att köra ännu en favorit-i-repris, fast i hans lägenhet i Linköping.

Såhär gosigt började vi dagen, med min gosigaste pojke i sin helt rosa säng.
Vi beställde givetvis varsin mumsig pizza til lunch. En med parmaskinka och färsk vitlök, och en med fläskfilé och kantareller.
Till pizzan såg vi serieavsnitt efter serieavsnitt, och när pizzasuget mättats gick vi vidare till dessert. Och bästa dessert till något så kravlöst som pizza, är ju givetvis något precis lika kravlöst: lösgodis.
Med handen i varsin godispåse fortsatte seriemaratonet. Jag ger er en smygblick på min godispåse (och inte Redoys, för den är äcklig). Mycket chokladvarianter, ferarribilar, nappar och polly.

Vi tog en plugg-/bloggpaus, och därefter avrundade vi med pizzarester, de sista kanelbullarna och lite mer serier.

Otvivelaktigt världens mest onyttiga, slöaste och ansträngningslösa dag.

1 kommentar :

  1. Men se pa maken vad mysigt! Sadanna dagar man riktigt längtar efter efter en tid med mkt jobb. O sadanna dagar man blir galen av efter en tid av arbetslöshet eller liknande. Det är kontrasterna som gör det; balansen skulle vissa kanske säga =)

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)