Lösenord

måndag, november 24, 2014

Dejt med efterföljande brunch och sådanadär fånigheter

Med en sjukdom naggandes i halsgropen och en tuff period med mina värdbarn, så pustade jag ut extra mycket inför fredag.
Dessutom hade jag ju en dejt med min fransos, och det gjorde kvällen så mycket mer spännande!

Jag tog mig hem snabbt efter jobbet, i mitt stilrena kvarter. Skymtar ni det kända tornet i bakgrunden där, tro?
Dessutom var jag renduschad och tillpiffad - det ses inte varje dag, när man är trött och slänger med två fantastiska, men också fantastiskt energiska, småknottar.
Hemma hos mig slängde jag snabbt ihop en enkel bolognese medan sällskapet väntade, och sedan åt vi båda flera portioner med god aptit. För att gottgöra för att jag lagat mat så både diskade han, och på morgonkvisten bjöd han senare på....

Brunch! Färsk baguette tradition och enorma, fluffiga croissanter.
Det är något speciellt med brödet i Frankrike, det säger jag bara. Hård, knaprig skorpa och stora, härliga luftbubblor och mjukt inuti. Makalöst.

Till maten såg vi på Scrubs - en ny standard när vi är hemma hos mig, och mumsade rena kolhydrater med nutella och sylt. Därefter tog vi en promenad till métron där jag lämnade av honom, men det vill jag helst inte prata om, för jag är pinsam som vanligt... Så vi får se om jag skrämde bort honom för gott eller inte och gud hej hoppas han inte råkar läsa detta med någon funky översättning av google translate.


2 kommentarer :

  1. Visst har jag berättat om min franska kollega? Det han saknar mest med Frankrike är just brödet! O bakelserna, sa visst maste det vara ngt visst med brödet!

    Uaah, Scrubs, där gar vara smaker visst isär. I fragan kolhydrater tycks vi dock sta enade ;-)

    SvaraRadera
  2. men åhh så underbart med Paris!! Var där en snabbis i somras, men vill verkligen bara dit igen!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)