Lösenord

måndag, juni 02, 2014

En sista svensk översikt


Nu har vi svirat in på juni - vilket innebar mina sista veckor, sista dagar, i Sverige.
Hittills har jag massvis planerat. Jag ska åka till min bästa vän som bor i Nederländerna, jag ska återse min farmor och farfar igen, jag ska säga adjö till min praktik och mina vänner, jag ska adjö-fika med flertal roliga prickar, jag ska ha avskedsmiddag med far och Nattis, jag ska ha heldag med Redoy, jag ska fira midsommar med mina vänner och så blir det nog några fler trevliga hejdå-tillställningar därmellan!


Det börjar dra ihop sig nu. Det här börjar bli lite läskigt.... 


3 kommentarer :

 1. Bra kalender du har! Borde skaffa mig något liknande känner jag...

  sv: Jag var också lite fundersam när jag plockade fram de små kakorna. Men de gick finfint att äta! Jag tror det beror på allt smör. De blir liksom inte isiga. Var till och med rätt mjuka :)

  SvaraRadera
 2. Konstigt vore det ju om det inte kändes konstigt?! O vilket fullspäckat schema med fullt av roligheter du har framför dig. Perfekt avslutning ju=)

  SV: Japp, lastbil är min räddare (... eller snarare mina sakers) i nöden! Jag har för mkt grejer, punkt. Lite ekorr-fasoner på mig. Hr bestämt att då jag packar upp blir det hårdrensning: sälj, spara, släng. Man blir ju inte lyckligare av en massa materiella saker! Snarare mer bunden.

  SvaraRadera
 3. I don't live in Amsterdaaaam!!! You stubborn girl! :P

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)