Lösenord

måndag, maj 26, 2014

Världens lyckligaste simlärare och en stor chokladboll


Jag är helt utom mig. 
I helgen hade jag mina absolut sista simpass med mina simmare, innan jag flyttar till Paris. I fem år har jag arbetat för Trampoolin som simlärare och babysiminstruktör, och under denna tid har jag haft massvis med underbara barn - vissa som simmat med mig varje vecka i flera år! 

Det var avslutning i helgen, och diplomutdelning och märkestagning. Därtill fick jag en hel radda med presenter, och när jag kom hem efter lördagens pass så såg mitt vardagsrum ut såhär!
Det var fem chokladaskar, gélégrodor, jordgubbskolor, marianne-godis, mer choklad, tre blombuketter, massvis med kort och en pocketbok.

Och under söndagen.. Då blev jag så bortskämd att jag rodnade något vansinnigt!
En familj hade nämligen hittat in till min blogg, och dessutom min Bucket List.. Och hittat på världens bästa överraskning.

Av dem fick jag nämligen gåvan att uppfylla två av punkterna på listan.
"#23: Inhalera helium." 
"#25: Äta en gigantisk chokladboll och låtsas att jag är i miniatyr."
ALLTSÅ!
Alltså, om ni förstår hur glad jag blev. Jag måste sett ut som ett fån, för jag kunde inte få ut ett ord. Kunde knappt tänka mig en gåva så personlig och glädjande, och när jag fick chansen stack jag in handen och snappade åt mig av den gigantiska chokladbollen
Väl hemma såg vardagsrummet sedan ut såhär, med lite påfyllning av blommor, kort, en Paris-bok (!), presentkort, choklad och heliumballongen (som dessutom är en delfin - så passande!).

Så fort jag kom hem så tog jag även tag i den stora chokladbollen och moffade ansiktet i den, och tog den stöööörsta tuggan.

Jag har världens bästa jobb. 

(åh jag saknar alla mina simbarn redan....)


3 kommentarer :

 1. ÅÅh vad gulligt gjort av dem allihopa! Det märks att de uppskattar dig något enormt, och de lyckas visa det på ett jättefint sätt också.

  Och för att svara på din fråga som du ställde för flera dagar sedan nu (jag har varit lite långsam här i cyberspace det senaste) så kommer jag att åka i slutet av augusti! Familjen jag ska till är jättesnälla verkligen, och jag tror att jag kommer trivas bra hos dem. De har tre barn - två pojkar och en flicka och så en liten katt - och alla verkar supergulliga!
  Jag vet ju redan en del om din familj, i och med att jag också följer Viktorias blogg, men du får gärna berätta något om din värdfamilj som du tror att jag inte vet än? ;)

  SvaraRadera
 2. Men åhh, jag smälter, så himla gulligt =) Jag såg faktiskt en sådan giiigantisk chokladboll då jag var på Ica Maxi här innan påsk o då tänkte jag direkt på dig ;-) Den punkten hade vi ju gemensam dessutom =)

  SvaraRadera
 3. Roligt med presenter! Har du provat chokladbollstårta? Brukade jag och min vän Isabella göra när vi var små^^ Och även senare... Men nu var det ett tag sen. Oj vad mätt man blev! Svårt att bli annat när de mäktiga smör och vispgrädde förenas...

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)