Lösenord

söndag, september 01, 2013

Helt utmattad - men med så mycket energi


Simkursen drog igång, och det var precis lika fartfyllt och härligt som jag minns det innan sommaren.
Jag hoppade i min våtdräkt igår morse och kände mig så jädra tuff.
Med sju grupper bestående av syskonsim, simlekis, simskolor av alla sorter och avslutningsvis en drös babysim släpade jag mig upp ur poolen helt utmattad - men med så mycket energi.
Det är det så är det finurliga med mitt jobb. Man blir heltrött i hela kroppen, men man mår bättre än någonsin. Barnens leenden, skratt och framsteg, bebisarnas nyfikenhet och deras föräldrars halvängsliga och helgenuina lärdomar är något helt otroligt.

Från jobbet går jag alltså helt uttömt av rop, sång och med russinfingrar i flera timmar, men berikad som aldrig annars.

Och sicken tur för mig att jag numera jobbar både lördagar och söndagar (alltså ingen tid att sakna Martin; bara tid att plaska) och får uppleva detta lyckorus hela helgen.3 kommentarer :

 1. ooh, vad härligt! Låter lite som hur jag skulle beskriva träning eller socialt umgänge med "rätt" person; det tar lite energi, men ger myyyycket energi tillbaka!

  O det märks att du tycker det är roligt, vad kul att du hittat "din grej" ;-) Är verkligen imponerad över att du hinner vara så engagerad vid sidan av studierna!

  Jag tror jag var ganska "normal"; var runt 4-5 år; kommer än idag känslan! Gillar fortfarande idag att simma o leka i vattnet; blir ofta kallad "fisken"; "har du simhud mellan tårna"; "du är ju mer över än under vattnet" osv. Det trååkiga nu är att jag 1. har linser o inte kan ha ögonen öppna under vattnet; 2. inte har någon att leka med; 3. börjar frysa snabbare.

  Jag föredrar att bada i havet, sen sjö och sist pool; hur ser din rangordning ut?

  Simma lugnt ;-)

  SvaraRadera
 2. Men varför klä sig som en hora ?

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)