Lösenord

torsdag, augusti 22, 2013

Prime-burgare i liten fransk sommarklänning


Efter att ha lämnat av Martin inför sin sex-veckors-resa till Indonesien på fredagen förra veckan, så hade jag sett till att inte sitta hemma ensam. Jag hade gjort planer hela helgen; distraktion efter distraktion!

Det började med att jag på lördagen klädde mig i en liten klänning jag köpt i Paris, med vilken jag önskade känna mig fin för en man som befann sig på andra sidan jordklotet...


På lördagen skulle jag träffa en nyfunnen vän jag mött genom jobbet, som drog med mig in till Stockholms kulturfestival. Han hade nämligen fått syn på att där fanns en crêpes-vagn som serverade crêpes!

Och har man någonsin hört mig nämna Paris eller Frankrike, vet om min mani angående dessa godingar...
Jag stod och skuttade av lycka redan i kön.
"Crêpes, crêpes, crêpes, crêpes! Förstår du hur lång tid sedan jag hade crêpes?! Det var i förrgår! I förrgår!"

 
Givetvis beställde jag min favorit: La Nutella Banane.
Männen i vagnen berömde fint min örhängen som bestod av små Eiffeltorn, och tyckte jag passade vagnen riktigt bra. 
Väl i hand bedömde jag crêpen kritisk. Pannkakan var inte lika god som i Paris. Men det var en bra motsvarighet - helt klart värt pengarna. Plus att man blev precis lika kladdig kring hela ansiktet, vilket mitt sällskap verkade finna mycket underhållande.

Speciellt när jag vägrar torka bort all choklad i ansiktet, och går runt med chokladränder på båda näsa, kinder och i pannan (mest för att vara busig).

Efter att ha varit förbi Martins numera tomma lägenhet och lekt rövare: Rensat kylskåpet, snott med oss växter, diskat och rotat igenom lådor (bara lite busigt) åkte vi mot middagsstället.
På vägen mötte vi upp en av hans vänner, som sällskapade oss till Prime Burger.
Min vän är nämligen, likt mig, riktigt förtjust i hamburgare. Speciellt av den lyxigare sorten, som går att beställa på lite dyrare hamburgerhak. 
Där åt vi tre hamburgare med cheesy fries och babblade bort lite tid.
Förutom att träffa min nyfunna vän och lära känna honom lite bättre, så blev jag även inbjuden till sommarbio till dagen efter och fick träffa en ny person; hans vän.

Det var en riktigt härlig, glädjespridande, chokladfylld och förtjusande sommardag - lördagen förra veckan.


3 kommentarer :

  1. Men nej vilken söt klänning!

    SVAR: Åh vad glad jag blev av din fina kommentar, tack så hemskt mycket! Min pojkvän bor i Borås och jag bor i Stockholm :)

    SvaraRadera
  2. Åh, vilken fin klänning! :) Kram

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)