Lösenord

tisdag, augusti 06, 2013

Fyra dagar kvar


Idag är det exakt fyra dagar kvar till dess att jag kommer studsa upp ur sängen och skrika:

"Idag åker vi till Paris!"
 
Jag kan knappt tro att det är sant, och vilja vara där mer än något-annat-i-världen - samtidigt som jag aldrig vill att dagen ska komma; för jag vill aldrig att det ska ta slut.


För att fördriva tiden klär jag mig i mina somrigaste sommarklänningar, får lektioner i på att gå på händer, fikar mest hela tiden, spelar betapet och bara älskar sommaren.


(Plus att jag har Bob's stora jeansjacka på mig, som gör att jag ser ut som en krympling. Har nästan gått vilse i den flera gånger. Typ det härligaste jag varit med om.)


2 kommentarer :

  1. Jag tycker att Bob´s stora jeansjacka är supercool! Det är en så himla härlig känsla att längta efter något! Oavsett om det är en resa, ett besök, julafton eller middagen =) Samtidigt är det lite risky; låter klychigt men att leva och uppskatta och njuta av nuet är minst lika viktigt som att längta... Den balansen känns det verkligen som du hittat =)

    SvaraRadera
  2. Ååh, plötsligt bara fyra dagar! Hoppas er resa blir oooohhh soo splendid!!! Blir det samma hotell igen? Har ni någonting ni redan vet att ki SKA hinna med? :) [förutom att äta crêpes då *3*]
    Älskar din klänning :3 har du förresten fått någonting kul på posten nyligen? Tehe ^w^ Mår din tatuering bra?

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)