Lösenord

onsdag, juli 31, 2013

Kvällsmålsgos


Det finns få saker som jag tycker är så behagliga, och trygga, och genommysiga - som att komma hem efter en bra dag på jobbet, dra ned persiennerna, släpa täcket till soffan och förbereda en knasig serie. 

Sedan tassa in till köket och göra sig iordning två av de saftigaste, nybakta rågbrödskivorna med massvis med ost, skinka och gurka och välja slumpmässigt ut min stora telåda.
Att sedan smyga tillbaka in till vardagsrummet, njuta av tystnaden och ensamheten. Teet ryker bolmande av det heta bladvattnet och tillåter att man tar en stor tugga av det perfekt balanserade brödet.
Har man därtill ett korsord som kompanjon, och ett litet spel betapet vid sidan om, blir upplevelsen fördubblad och jag kan riktigt spinna när jag sitter i mitt soffhörn, täcket upp till hakan och händerna girigt omfamnande smörgåsen.


Kvällsmålsgos.


5 kommentarer :

 1. iiiiigh vilket mysigt inlägg <3 din telåda är helt fantastisk förresten!

  SvaraRadera
 2. Låter underbart! Längtar verkligen tills jag har mitt eget bo att flyga till om kvällen^^

  SvaraRadera
 3. Ah vilken fin kommentar! Unik minst sagt verkligen :D allting är bara.. ja, överdrivet?! Så annorlunda från Sverige på (nästan) alla sätt! och alla dessa kawaii saker överallt... tänk om SL-bussarna skulle ha söta tecknade hundar på sig liksom, HAHA!

  Jag var där med min mamma och lillebror :'D

  SvaraRadera
 4. Exakt så känner jag också! Komma hem, på med mysbrallorna; framåt kvällskvisten på med tevattnet; fram med glassen eller smörgåsarna, och så bara gos! bra ord! Kvällsmålsgos (eller kvällsfika-gos, jag säger oftast kvällsfika ;-) )

  SvaraRadera
 5. Oh, men vart har du fått tag på en så fin te-låda?! :D

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)