Lösenord

tisdag, juli 16, 2013

Ben & Jerry's erövring av kylskåpet


... Och på kylskåpet - där händer det grejer, ska ni tro!

Till en början såg det ut såhär, och sedan såhär...
Och nu, nu är kylskåpsdörren helt fullproppad med mina hemmagjorda glasslocksmagneter!
Har ni sett på maken?

Till vänster ser ni först en bild från september 2012, och nu en bild från idag, juli 2013.

Från 14 burklock, till 24 stycken! Det är tio burklock, det. Och emellan alla dessa nya älsklingar, så har jag även fått njuta av mina vanliga favoriter. I topp ligger Cookie Dough, Chocolate Fudge Brownie, The Vermonster och Half Baked (och rip).


Så har mitt skafferi fyllts på även det med, med burkar som jag använder till min förvaring av torrvaror:
Fröer, korn, russin, löstéer, socker och gryn.


Förvaring bland chokladprodukter, termosmuggar och nutellaburkar


Visst har jag ett rätt glassigt kök, minsann?


7 kommentarer :

 1. Glassigt kök minst sagt, haha! Sörjer också coconutterly :((( Den var så goood. Dessa dagar köper jag faktiskt oftast Strawberry Cheesecake! Hehe, din favvo. Not.
  Önskar faktiskt att de hade lite mer fruktiga smaker (som inte är sorbet) och inte bara vanilj och choklad i olika kombinationer hela tiden. Fast det är väl inget du grämer dig över tänker jag!

  Hur går det på jobbet förresten? Är det fortfarande lika roligt? Saknar du simskolan? Vilket föredrar du?
  Har du chans till vikariat där efter sommaren? Eller du kanske inte vill det förresten, om du ska tillbaka till dina simabarn? :)  SvaraRadera
 2. Det där är vad jag kallar konst på hög nivå! Personligt, minnen, tankar bakom, snyggt, fiffigt och givetvis... GLASSIGT, din fresterska ;-) ! Jag har gjort dricka-underlägg av mina lock, det kan jag också varmt rekommendera =)

  Och tack för tipset med listorna, det är så jag brukar jobba också ;-) Jag HATAR att ta beslut, i allt från stort till smått!Nu är jag redan igång och velar inför nästa :/ Det är dock för invecklat för att dra en utläggning om här i kommentarsfältet ;-)

  SvaraRadera
 3. Wippetibooo, finaste kylen. Ever! :D
  Coco... ur mjölk är den kommen, o mjölk ska den åter bli. Eller?? We will never forget. Haha..
  Änna riktig skillnad på bara ett par månader, underbart :3 Snart får de ännu en vän. Fantastic, fabolous, fairly.... Hihi ;)
  Så ett glassigt kök är det minsann, som de bästa kök är! Blir det bra hållbarhet för sådant som till exempel russin, i burkarna, utan att det blir torrt?
  Alltså smöret i micron! Dööööör HAHAHAHA ^^

  Mmm, de bästa måltiderna är de som innehåller bröd frukostfeeling, nom. Fint att jobbet går bra. Hur länge kommer du vara där i sommar?
  Det är mycket förvirring hos mig nu. Vet inte alls vad jag ska göra i höst mer än att gå en keramikkurs på aktivitetshuset [ställe att vistas på vardagar med olika aktiviteter, mat, endast umgänge för folk som varit i kontakt med psykiatrin], o det skrämmer mig.
  Var inne på att söka någon restplats på någon folkhögskola, för att komma bort en sväng eftersom det är jobbigt att vara hemma, men så kom jag på att jag ju har en tuff höst med psykoterapin framför mig..o kanske räcker det så. Att jag ska jobba med mig själv. Eller så borde jag "ta tag i mitt liv" o göra någonting av mina dagar. Det är bara så himlans tufft

  SvaraRadera
 4. Hahahhaha det här är så underbart nördigt! Jättefint!

  SvaraRadera
 5. Tack vad glad jag blir över att du säger det!! :)

  Hehe, ja de kan jag väl acceptera;) Vilken fin locksamling då fått ihop! Hur gör du förresten med burkarna mer fröer m.m.? Använder du något annat lock på dem, eller kör du utan?

  SvaraRadera
 6. Åh vlken underbar idé, det måste jag prova! Fin blogg förresten :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)