Lösenord

torsdag, juni 06, 2013

En MU-nter överraskning från Ben & Jerry's


Jag är en liten tjivig tjej som - inte helt okänd -  älskar glass. Speciellt Ben & Jerry's.
Därför har jag en tendens varje gång jag går in i en butik, vare sig det är ICA, Hemköp, Konsum eller annan matvarubutik, att kika in i glassdisken.

Igår strosade jag helt oskyldigt omkring i butiken på jakt efter bacon till kvällens middag,
och vad råkade jag inte stöta på när jag tryckte näsan mot frysfönstret, om inte...
... En helt ny smak!


Cow Power; Sweet cream ice cream with chocolate cookie pieces, dark chocolate cows and a chocolate fudge swirl.
Alltså söt gräddglass med chokladkaksbitar, mörka chokladkor och chokladsås-virvlar.

Jag kunde inte göra annat än att slita upp glassfönstret, grabba åt mig en burk och skutta hemåt illa kvickt för att befrysa mina nya tillgångar.

Jag är samtidigt helt förundrad... Hur kan den här inte ha varit marknadsförd mer?
Varför har det inte syns någonstans att det kommit en ny smak? HUR kan jag ha missat detta?
Frågorna är många men burken är bara en.

Och ni som undrar hur det går med kylskåpsprojektet?
Jodå, jag har fler glass-lock än någonsin som vilar på dörren, med olika autografer. Hur fint som helst!..
Och snart har jag ett till, tihi!


---

Hursomhelst blev igår en fantastisk dag. Sluttentan gick bra, sommarlovet började, egenterapin tog slut, jag ska fortfarande till Paris om 65 dagar, simskolan fortsätte och så upptäckte jag en ny glassmak!
Tror inte att den hade kunnat bli bättre.5 kommentarer :

 1. Vilken glass! Det låter som om den kan ha blivit en fullträff?

  Och, ja, jag är en benknäckare i allra högsta grad. Alla leder bara skriker efter att få knäckas, så det går bara inte att låta bli! Måste lyda kroppens signaler, hehe.

  Jag tror det går per automatik, för som liten avskydde jag russinen i lussekatterna. Så, jag lever liksom i förnekelse och intalar mig gång på gång att "russin, näää, fy så äckligt". Rätt dumt, egentligen. Haha.

  SvaraRadera
 2. Jag är också en B&J-Junkie. Dock föredrar jag 1. Cookie Dough; 2. Strawberry Cheescake; 3. TOMT! Inte hittat några fler jag sådär tokgillar! (Älskar choklad, men har svårt för chokladglass, I guess att det kan spela in!)

  Så, Monstersvar#3, håll tillgodo ;-)
  Vad hääärligt! Skriver ni som medicinarna en stor monstertenta (a 30 HP typ) eller har ni flera mindre? O spännande jobb! Tror du kommer få enormt med kärlek tillbaka, de gamla brukar vara så tacksamma för lite sällskap! Skulle lätt passa mig (är som lite tant av mig, tänk hemmakvällar, baka, lösa korsord!) O du, hur vajsingen hinner du med både psykologstudier och jobb 3 dagar i veckan?!

  Haha, jo till viss del! Det finns egentligen tre rötter till namnet: 1. Sockerkick = positivt o glatt o energiskt, sånt som jag gillar. 2. Namnet på en brittisk TV-serie som jag varit frälst på! (gillar överlag brittiska serier, Skins, Life on Mars, Ashes to Ashes mm mm) Vad är det som gäller hemma hos dig o Martin nu?. 3. Namnet var ledigt =)

  Jag är före detta hästtjej, sen jag flyttade hemifrån räckte varken tid eller pengar till denna hobby tyvärr; men det är som att cykla sägs det så nu är det hög tid igen =)

  Nu är det mkt skrivbordsundersökningar/teoriletande, men så småningom ska jag - med hjälp av en ännu inte framtagen analysmodell – göra lite djupintervjuer; åtminstone är det planen såhär i startfasen!

  Mjoo, flingar har jag haft ett par, tyvärr har det alltid varit en part som velat mer eller mindre (åt båda hållen) men jag räknar med att HAN dyker upp där då jag minst anar det; att jaga desperat tror jag är fel taktik! Jag är ju ung (eeeh, säger vi! Jag ä årgång 88)

  SvaraRadera
 3. Härligt att tentan gick bra för dig! Sommarlov är ju något som jag, just nu, inte har. Istället klassas jag väl som arbetslös/arbetsfri(beroende på om man vill se saker från en ljusa sidan eller ej)

  SvaraRadera
 4. åhå, nu hittade jag in på din blogg igen!

  Sounds delicious; that ice cream^^ Har du smakat deras jordnötsglass? De har fått så många nya smaker att jag inte vet vilken jag ska börja med...

  SvaraRadera
 5. Men fusk?:O Var detta nå de hade hemma tillfälligt bara? Lät ju mums..

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)