Lösenord

onsdag, mars 06, 2013

Knas-Emelie, redo att fajtas.


.. Du kanske vill slåss?!
Nej-nej, slå inte mig, jag är liten och vek!... Vänta ett slag..! http://www.plantops.umich.edu/graphics/idea_light_bulb_16x22.png 


 Jag gömmer mig!
 ... Var tog hon vägen? Cannut for maj life see her!
.. Tihihi, så jävla smart jag är.

6 kommentarer :

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Chris bästa vän faktiskt.
  Och för tolv år sedan, som just i fallet med sådana bilder känns helt okej att påpeka! :-)

  SvaraRadera
 3. Du är då min favorit sötknasboll!! :3 Jag skulle inte slåss mot dig, bara knasa med dig ^^


  Ja, nog har jag det :) Ögonblicket, eller stunden, när jag ligger i sängen o känner hur heeela kroppen slappnar av. När jag ligger helt perfekt o känner hur sömnen sakta är på väg att omsluta mig.
  Förmågan att kunna känna så många smaker är något jag uppskattar högt. Åh, tycker det är så häftigt med sådana saker, hehe. Och något som nog är bland det mest underbara som finns: när jag gått i simbassängen med näsklämma o simglasögon på, dyker ner under vattnet..o där. De första simtagen, nästan hela 25metaren under vattnet, skulle kunna dö för den stunden.

  SvaraRadera
 4. Hahaha, ditt charmtroll där! Så himla söt.
  Vilken fin tiomånaders-dag du och Martin verkar ha haft, den mexikanska maten såg dödligt god ut. (baguetterna också för den delen)

  Jag är för övrigt djupt imponerad av din simultankapacitet! Lösa korsord OCH lyssna på föreläsning samtidigt, haha det är ju galet! Men alla fungerar vi väl olika... (you crazy girl)

  DIN FARMOR OCH FARFARS HUS SER SÅ HIMLA DRÖMMIGT UT, alltså sagostuga punkt com! Guldlock skulle kunna gått vilse i Mariefreds skogar och hittat det där huset, där farfar Björn, farmor Björn och lilla pudel-Björn bodde. och istället för att äta upp deras gröt åt hon upp deras blåbärssemlor. eller nåt haha.
  Nä men det ser så genuint MYSIGT ut.

  SvaraRadera
 5. Haha, du är allt för söt du!!

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)