Lösenord

söndag, november 11, 2012

Traditionsfrälsta bulltöser


Igår fick jag efter ett långt uppehåll (sisådär 3 dagar) träffa grannen igen.
Så snabbt man vänjer sig vid att träffa människor man fäster sig vid.

Lyckligtvis matchade vi varandra i känslotillstånd, när post-work-zombie-Emelie mötte en särskilt bakis-skakis-Isa.
Gissa om hon hade historier från sin festande fredag att dela med sig av!

Det är tur att jag har Isa, som kan förklara för mig alla dessa berusningstillstånden som jag själv aldrig erfarit (och tur är nog det!). Jag kan leva genom hennes knasigheter.
Båda med röda näsor, ett segt sinne och ett starkt bullbehov så snackade vi bort några timmar.
Det hade redan hunnit börja mörkna utanför när vi sade adjö, och insåg att vi nog inte skulle ses för en proper fika förrän på torsdag.


Hur det nu ska gå, det kvarstår att se.
3 kommentarer :

 1. Åh! sötaste inlägget <3 tur att du har någon nytta av mig (förklara fylle-tillstånd)

  kan du ana chocken när jag går in på bloggen och fått en ynka kommentar av "sockerskrinet". ahah! besvikelse grande. Men antar att du haft annat för dig ;) Eller kanske kände att du kommenterade nog när vi sågs igår. haha, jag är liksom van att vi kommunicerar genom ALLA medier.

  ja, hur vi ska klara oss till torsdag är ett mysterium. Men förhoppningsvis får vi en liten mysstund på tisdag efter middag :)

  kram på dig tutt-fia! (med dom snyggaaaa boobsen! *kläm*)

  SvaraRadera
 2. Är inte ett så stort fan av bullar men din bulle såg ju extremt mumsig ut! Har ju faktiskt snörat in mig på kanelgifflar, fick en riktig nostalgichock när jag åt det för första gången på ungefär 10 år förra helgen.
  När jag flyttar hemifrån vill jag bo nära en rolig typ(som blir min vän) och som gillar att fika. Fikapartners som bor nära är ju guld! :)
  Kram! <3

  SvaraRadera
 3. Åh myysigt! Men var det inte kallt? :P Jag är jättesugen på bulle nu men har ingen i sikte :/ Men får bjuda över dig på bulfika snart så jag får en anledning att baka egna :D

  Sv: Ja fast faktum med är att min mamma är blond men dragen är nog därifrån tror jag.

  Jaa, jag vet inte riktigt vad som hänt, men träffade min kompis som väntar sitt andra barn å ja tror hon hade lite inverkan. Hennes dotter är såå fin å så duktig å gullig nu när hon dessutom kan prata lite, åh blir helt kär! Å ja Martin har ju tjatat en del han med å helt plötsligt känns det liksom bara, som att det är han jag ska ha det med. Fast inte nu nu nu men ja du kanske förstår :P

  Jo, jag ser asdåligt, men har ju nästan aldrig glasögon, men linser annars :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)