Lösenord

lördag, oktober 27, 2012

Hamburgerfrossa med karatemoves


Och när Emsi är borta rullar livet igen på som vanligt.. (Surrealistiskt, men sant).

Det forsatte sig med det traditionella torsdagpasset till sent,
och efter jobbet kom Minister och mötte upp mig för att gå och äta middag.

Vi gick till O'Learys, eftersom jag aldrig ätit där tidigare. Däremot var jag hungrig som en varg, och Minister föreslog att jag skulle beställa den klassiska hamburgaren - Boston Celtic Cheeseburger.

Det var gott som snus (eller något jag faktiskt kan påstå är aptitligt) och där satt vi och babblade i några timmar, pratade gamla minnen och planerade in framtida upptåg.

Jag utförde min karate-arm och tog sönder ett glas (ett tjockt ett! Jag måste vara rena karate-kid) och skämdes som en hund. Men Minister bara skrattade.

Därefter åkte jag hem och däckade, medan för Minister hade kvällen bara börjat. De unga, alltså; de har energi för en bunt!
Jag behöver emellertid inte vänta länge, för Minister och de andra grabbarna kommer över ikväll så vi kan ha grabbkväll.


 Och det är ju inte illa, det.1 kommentar :

  1. Åh mysiga dagar du har haft! Jag har faktiskt heller aldrig ätit på O'Learys? :) Känns lite som om du inte åt ute så ofta förut men nu gör du det visst hela tiden. Minns att du frågade hur jag hade råd förut? Hihi det är inte jättedyrt beroende på vart man går faktiskt.

    Mysigt med besök också, det är ju sällan någon sover över hos en annars. När jag var yngre sov ja å mina kompisar över hos varandra varje helg liksom. Men det är ju fortfarande mysigt liksom..

    Sv: jaa fast jag är glad att snön redan är borta faktiskt :P Mja skog å skog, alltså det är väl en liten skogsdunge typ. Går igenom den ganska snabbt men ändå mysigt :D

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)