Lösenord

torsdag, augusti 09, 2012

Våtdräktsuppvisning och pannkakor


Igår hade vi på kontoret ett gott skratt.

Bakgrundsinformationen ligger till så att jag testar våtdräkter för kursstart.
Jag behöver en ny, men har de inte min storlek, så alla storlekar är för stora för mig.
Det ser urlöjligt ut.

Igår kom Bettan (min chef) till jobbet med sin 10-åriga sons våtdräkt.
Mot all förmodan passade (!) den våtdräkten och min chef tog bilder som vi ska skicka ut till alla mina simkunder.
Och att jag blev retad så jag vet inte vad.

"Emelie i pojkvåtdräkt" heter filen som ligger på allas desktop i datorerna.





(Fast den är rätt tuff ändå. Den är ju grön, och så står det "Splash!" mitt på bröstet.
Ibland vinner man högsta vinsten på att vara liten.)

 I alla fall.

Sedan blev jag glad igen, för jag hade pannkakor med mig till lunch.



Gårdagens matlåda



Och Bettan hade med sig hemmakokt hallonsylt, och det gjorde allt mycket godare.


Se - allt är inte hårt arbete.
Ibland är det våtdräkts-modevisningar och pannkakor också.



Ps.Fick en jättehärlig anonym kommentar på inlägget nedan, som gav mig ett gott kvällsskratt:
"Hur kan man bara sätta på sig en så ful dräkt??!!"


Och jadu, ni.. Det eskalerar! Ni ser ju; jag är ju helt skogstokig!




9 kommentarer :

  1. Gud vad gullig du var i den våtdräkten! :) Men förstår att du och arbetskollegorna fick ett gott skratt, för visst är det lite komiskt att den enda våtdräkt som passar är den för en 10-årig pojke.
    MuMS för pannkakor! Ska faktiskt äta det till lunch idag, alltid lika gott, speciellt när det är pappa som har stekt dem... :)

    Har faktiskt sökt ett jobb på Burger King, så förhoppningsvis kan jag snart ha modevisning med en ful svart keps och vad mer man nu kan tänkas ha på sig på det stället. (Vem vet, kanske ett litet hårnät för mitt trollhår?)

    SvaraRadera
  2. Nej ugglor är bra mycket vanligare men jag har samlat på mig flodhästar under större delen av mitt liv och vi får ju betänka att jag nästan är antik=P

    Har flodhästkopp, tyg med flodhästar, mjukisflodhästar, prydnasflodhästar, krokar i flodhästform, vykort och andra bilder med flodhästar, tecknade och fotografier. En almanacka med flodhästar, en skål med flodhästar på... well... dom är ett gäng=p

    SvaraRadera
  3. Och ändå är det inte enbart flodhästar i vårat hem=) Även om det är lätt att tro det.

    Har du förresten sett granits nya ugglemugg? Jag tyckte den var mycket söt och alldeles perfekt för te.

    SvaraRadera
  4. Neee lagerhaus såklart... suck på mig.

    SvaraRadera
  5. Pojkvåtdräkt låter bara så... FEEEL! Hahaha.

    SvaraRadera
  6. Wie, vad fint att det går så bra för er, fantastiskt! Har du haft många förhållanden eller är det här "bara" ditt andra (och förhoppningsvis sista!)?

    SvaraRadera
  7. SPLAASH! Jo, men särskilt stor är du ju inte, det vet du ju att jag tycker ;) Skönt att ni hittade något som passade, åtminstone. Och ska man klä sig i en ful dräkt (care bear) så kan man väl lika gärna slå på stort med en till ;) Jag tycker iofs inte att de är fula någon av dem, mest söta! Hade inte tackat nej till en typ... blå care beardräkt? haha. Pannkakor är ju gott, egentligen. MEN jag åt pannkakor nästan varenda dag till mellis för ett par veckor sen. Nu mår jag följaktligen lite illa vid tanken på fler pannkakor!!

    SvaraRadera
  8. Haha åh va söt du ser ut! Jag vet precis hur det är att vara för liten för allt. Är ju det mest hela tiden, köpte ju nyss en skatehjälm för killar hehehe.. Men vadå passar det så passar det :) Och pannkakor är så himla gott, men orkar aldrig ställa å steka, blir så osigt här inne dessutom :/

    Sv: Ja vi när inne i en period när vi vill vara med varandra mest hela tiden nu. VI har ju inte haft någon semester eller rest bort någonstans tillsammans så det är lite frustrerande.

    Sv: hahah ja, han blir mer sur för att han då äter den å typ inte orkar vanlig mat sen (han påstår att han inte är en sockerkille men haha jag vet nog att han visst är det)

    Åh spänannde, vadå för paj? Jag kan typ bara göra smulpaj å det är rätt trist.. Har alltid velat göra citronmaräng paj dock, det verkar såå gott!

    Ja det är säkert rastlöstheten kombinerat med att man faktiskt använder hjärnan (som förbrukar mer energi än man tror) utan att tänka på att man gör något som gör att man blir så hungrig.

    Jag slutar 7 på lördagkväll iaf men på söndag är jag helt ledig å har inga planer än så länge. Så när passar dig bäst? Å vad har du gjort av alla pengar tro? :P

    SvaraRadera
  9. Hahahahahaha Emelie, jag DÖR!! Du är för charmig.. pojkvåtdräkt... hahahaha XD Very sexy!! Och liksom.. "SPLASH".. så jävla ballt!! haha tack för dagens garv säger jag bara, vet inte vad det är men jag tyckte det var sjukt kul, jag gråter nästan!
    Jag kan för övrigt säga att varje gång jag ser en uggla tänker jag på dig! och på Jessica (litesocker.blogg.se, du vet). Det är verkligen.. eran grej! Eller vad man ska säga. Älskar även Hooters-tröjan. Har du varit på Hooters nån gång? ;)
    Kan för övrigt meddela att jag också blir fett hungrig trots att jag bara sitter på arslet framför datorn. Och jag gör ändå inget produktivt; du JOBBAR ju ändå, hjärnan bah: *ge mig energi, Emelie!* så det är ju inte konstigt! Visst är vattenmelon fantastiskt? Jag svär, åt en hel själv en dag i somras.. fick fett ont i magen.. men det var gott..

    Äter du tomat, bara sådär?? Jag brukar alltid ha det på mackan... och örtsalt.. jag driver inte när jag säger att örtsalt + tomat är en riktigt fin kombo.
    Och Carebears-dräkten är det finaste som finns typ. Så jäkla söt så jag smälter, haha. <3
    Du är så fin, är fett avis på dina fantastiska rådjursögon.

    Mängder med kramar på dig finaste, modigaste Emelie! (eller Emli kanske man ska säga?!) <3

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)