Lösenord

lördag, juli 28, 2012

Kladdkake-muffins-experiment


Martin och jag utförde ju ett så kallat kladdkake-experiment innan jag åkte till Nederländerna -
- i vilket vi bakade kladdkakemuffins och hade dem olika minutantal i ugnen.





Nu fick vi äntligen tid att smaka på våra kreationer, och personligen tyckte jag att muffins minut 8 (den precis i mitten) var bäst - den var precis lagom krämig och god, med en härlig skorpa.

Faktum är att det är första gången jag fått till ordentlig skorpa på kladdkaka, så bara det var en enorm succé!

Samtidigt var receptet vi använde ren improvisation, eftersom vi inte hade kakao. Därmed blandade vi i både vit choklad, mörk choklad och mjölkchoklad i smeten, och själv tyckte jag att det blev en markant skillnad från det vanliga - men så gott!



... Nästan godare än fåtöljens.

Men bara nästan.



1 kommentar :

  1. Förstår inte riktigt, men jag har verkligen ett sådant grymt sug efter just kladdkakemuffins! Och efter det här kan man ju knappast hålla sig... hihih.

    Tack för så väldigt fina och uppmuntrande ord, du är som sagt himla klok och det ligger oerhört mycket i det du säger!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)