Lösenord

lördag, juli 28, 2012

Hemmastadd och ugglerik


Nu är jag hemma igen, minsann.
Flyget blev en timme försenat och jag hemma två timmar senare,
men hem till Sverige kom jag likväl och fick äran att packa upp alla mina uggle-attiraljer.

... Som sedan fick följa med till Martin, för jag var ju tvungen att visa upp alla mina köpe-kap!

Några ugglor som jag fick med mig var halsband, örhängen, en liten kramdjursuggla (och en likadan stor som Martin behöver som Guardian Owl, mycket viktigt), och min Marieke-owl.


Några av mina uggleköp


Efter denna helg är det även sista veckan innan jag börjar arbeta.

Den ska spenderas först på en födelsedagsfest hos min goda vän Sylvia, och sedan fikadejter med Maria,
och antagligen lite umgänge med Martin (så jag inte blir helt åt pipsvängen vansinnig).

Dags att ta vara på det sista lediga!6 kommentarer :

 1. Ja, nu kommer jag inte ha några ursäkter för att inte komma till sthlm längre, så inom en inte för avlägsen framtid ska jag dränka mina sorger i kladdkaka med dig!

  SvaraRadera
 2. Oh, så nu ska du snart börja jobba och slita igen? Sen drar väl skolan igång snart? Jag har faktiskt bestämt mig och tackat nej till min plats på läkarlinjen i lund... det får bli till att vänta åtminstone ett halvår till, vi får se helt enkelt! :)

  Hoppas att helgen blir grym och att du får ditt fika, ditt umgänge och en trevlig födelsedagsfest! Själv ska jag nu iväg till en kompis för tacoos och sen ska vi på bio - den nya med björn gustafsson! :) Kommer bli tokbra, hoppas jag.

  Ha en go kväll, uggla inte för mycket bara, höhöhöh;)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar hur söt-knasig Liliem är! O fy va fina ugglesaker du fått med dig :3 Du borde ta kort på alla dina uggleting du nu har o lägga upp, hihi.
  Kramis <3

  SvaraRadera
 4. Hehe ska börja kalla dig kommenterarn' du är så snabb :P jag sitter inte vid datorn så länge numera så hinner ju aldrig svara :) Välkommen hem iaf! Du verkar ha haft det underbart i Amsterdam iaf, djurparken lät spännande. Tycker det är så himla kul att besöka var jag än är. Måste nog ta mig en tripp till skansen snart minsann.
  Martin är på Koster och kommer hem först på tisdag :/ Haha men han spelar också Diablo tre, jisses.. Men tror inte han har haft så mycket tid till det på senaste som tur är. Sen var det något annat spel som han sa att han längta efter att begrava sig i när han kom tillbaka och jag jobbar.

  Ja det är lite knäppt med min kropp, men det har nog alltid varit så. Är väldigt känslig för yttre omständigheter. Lite jobbigt ibland då det blir övertydligt hehe..

  SvaraRadera
 5. Åh du är så söt!
  Ja det ska jag verkligen göra, hehe han får bara spela när jag inte är med. Det vet han, problemet är väl att han typ vill att jag ska spela också så vi kan göra det tillsammans. Så jag tänker inte ens testa är typ rädd för att fastna också haha..

  Jo fast samtidigt är det ju inte alltid kroppen som är den förfnuftiga :P Förresten så gillar jag ugglorna jättemycket. Har varit i den där affären där du köpt dem flera gånger och de har väldigt fina saker :)

  Börjar du jobba på samma jobb igen förresten? :)

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)