Lösenord

tisdag, juni 05, 2012

Ymnighet


Ymnighet; sådär på gränsen till slöseri och rädsla för ökat sinande och slutligen totalt avtagande.

Samma ymnighet; med hoppet om resistans och immunitet mot det trytande som vore en sådan förlust av ett så vackert liv.

Tålig ymnighet; sporrande och kittlande med lusta för äventyr och befrämjande nyfikenhet, upptäckter sevärda och insikter ovärderliga.

Fortsatt ymnighet; överväldigande och med en känslomagnitud penetrerande men stärkande och cementerande för varaktig psykisk aducering.

Hållbar ymnighet; med språng av risktagande utan fruktan för fullständig ödeläggelse, skrattande utan oro för den hotande kontrasten.

Vidare ymnighet; motiverande på basala basis, en standardiserad rekonstruktion alstrande motsvarigheten till vad som aldrig varit - men aldrig insetts - bra nog: förrän jag, förrän nu.

Bestående ymnighet; levande och livsstark; början på ett liv och ett initiativtagandet till en nyfunnen oförgänglighet.


Evig ymnighet; för persisterande av fulländan och tveklös övertygan; rester av filosofi som vårdat ett hjärta som vet,
men inte
kan: men vill ägna livet åt att lära sig.

3 kommentarer :

 1. Du skriver så fruktansvärt fint, flicka lilla. Så otroligt fint.
  Sommar-kramar!

  SvaraRadera
 2. Intressant skrivet men jag måste erkänna att jag inte riktigt förstår, annat än att det verkar som något positivt? :) Fast citronyoghurten får du behålla för dig själv, hhaha tyckte den smakade pyton!

  sv:Ja jag hoppas det, ska äta lite varje dag ett tag å se. Även om det inte funkar rent fysiskt kanske det gör det psykiskt å då är det lika bra tycker jag..
  Haha ja verkligen! jag föråt mig visserligen på glass idag, urk! var på stockholms glasshus och tog tre kulor och jag överdriver verkligen inte om jag säger att de va gigantiska. Så nu är jag rätt mätt på glass faktiskt :P


  Vilken lyx med torkad svamp, jag plockade massor förra hösten men de blev tyvärr kvar i min gamla frys. Attans! Det är ju så himla gott.

  Haha det gick snabbt? Ja alltså jag äger ju bara micro och det blir verkligen inget gott alls i den (har provat). Så hos dig blir det ju perfekt? :) Jag kan ta med ägg å kakao å smör för det har jag hemma om du vill? :)
  åhåh så mysigt!

  SvaraRadera
 3. Lovi tycker att Emli är bra, trots att Emli refererar till sig själv som Emli och använder svåra ord på morgonen när jag är trött.

  Ska vi gå ut och äta pizza eller någonting snart? :D

  SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)