Medan jag stod i fönstret och jullovssvärmade, så kunde jag inte hjälpa annat än att beundra den växtliga djungel som växt fram på fönsterblecket. Det är anmärkningsvärt, så stor skillnad lite grönt kan göra.
.... Och på tal om jullov, så är det så lätt att fastna i såkallade ledighetsrutiner. Det har åtminstone jag och Christoffer gjort. De går, kort och gott (speciellt gott), ut på att äta och slöa.
Denna dag gjorde jag exempelvis en av mina paradrätter; chili. Vill ni lära er hur man gör är det bara att följa dessa enkla steg nedan.
Hängde ni med?
... Bra.
Christoffer stod i och bakade tre olika sorters baguetter; två olivbaguetter, en honungsbaguette och en vanlig.
(Alltså jag kommer inte över det faktum att jag har en man som bakar bröd. Han bakar bröd!!!!!)
När vi sedan dukade upp allt, så såg köksbordet ut såhär (omnomnom).
Honungsbaguetten delade vi på med nutella till efterrätt, innan nästkommande efterrätt lades fram på bordet.
Sedan gick jag och lade mig tidigt, medan Christoffer stannade upp och såg en film. Jag började läsa en av mina favoritböcker av Mark Haddon; "The Curious Incident of the Dog in the Night-time" - fast på franska..!
Ett par kapitel hann jag (med full förståelse, dessutom) innan ögonlocken blev för tunga och tvingade mig till vila.
Imorgon ska jag ta med Christoffer till Mariefred, för att hälsa på min farmor och farfar... Jag är jättenervös, men jätteexalterad, och ser fram emot det jättemycket. Mycket jätte.
Jättestort lycka till med presentationen! Det går säkert jättejättebra.
SvaraRaderaPS! Maten såg jättegod ut!
Tack, min vän!
RaderaVille tipsa om en film till dig, som jag tror att du skulle gilla. Den är på franska dessutom!
SvaraRaderahttp://www.imdb.com/title/tt1675434/
After he becomes a quadriplegic from a paragliding accident, an aristocrat hires a young man from the projects to be his caregiver.
åh, ja, den är fantastisk!! <3
Radera