Paris-Brest
Choux pastry, fylld med vanilj och kaffe-kräm, toppad med mandelflarn och florsocker
Åh, vad jag blev besviken, dock. Hade ingen aning om att det var kaffesmak på krämen (boulangerierna har inte direkt innehållsförteckning framför bakverken), och jag som inte alls är förtjust i kaffe. Attans!
Däremot var brödet riktigt fluffigt, luftigt och gott, och trots att den inte var min optimala bakelse så njöt av lagom mycket när jag åt den i alla fall. Och nu, nu har jag åtminstone testat!
Friskt vagat, hälften vunnet, eller hur är det nu man brukar säga?! Allt lite retligt det där, när man ställt in sig pa nagot o sa smakar det inte som man föreställt sig.
SvaraRaderaÅh tack tack tack! Tänkte köpa en häromdagen (men valde såklart ett chokladbakverk istället, hehe...) men vilken tur att jag inte gjorde det, inte förtjust i kaffe heller :(
SvaraRadera