Högrevsburgare med bacon, cheddarost, tomat, rödlök, sallad, bacon och tryffelmajonnäs.
Jag kanske inte ens behöver säga det, men tryffelmajo var en sådan game changer i mitt hamburger-spel. Alltså på riktigt: hur åt jag hamburgare utan det? Nu är det obligatoriskt och Emil och jag fick åka till tre olika butiker för att hitta det, för att annars kunde jag inte äta hamburgarna.
Suger fortfarande på den härliga karamell av Evelina jag fått; att testa kombinationen med cream cheese och färsk gräslök - men det är så svårt att gå ifrån ett koncept som en är så förälskad i??? Förstår ni vad jag menar?
Denna var med ketchup längst ned, tomat (för tomat och ketchup går hand i hand! två generationer av smak!), sallad, burgare, cheddarost, bacon, rödlök och massor av tryffelmajonnäs.
Året *nya* hang ups har definitivt varit tryffel och mango. Vilka har varit era?
Mitt nya hangup är torkat friterat sjögräs ned salt som jag köper på en Asien-butik. Mitt bästa tips angående tryffelmajo: köp tryffelolja och majonnäs - blanda så har man alltid tryffelmajo inom 30 sek när man blir sugen.
SvaraRaderaHaha, oj! Sicken otippad hangup, den hade jag nog inte kunnat gissa mig till!
RaderaOch då får jag en fråga angående tryffeloljan..! Skall den vara på svart eller vit tryffel? och flaskan, som är så jädra dyr - är det inte bara billigare med tryffelmajo? Eller är jag helt ute och cyklar?
DRICKER EMIL MJÖLK TILL SIN HAMBURGARE!?!?! Vem är han ens?? :'(
SvaraRaderaSnickerskakor är årets beroende för mig! Sugen på det jämt och ständigt :)
Hahaha! Jag vet, så knäpp kombo? Men han föredrog tydligen det framför saft/vatten, så det fick bli mjölk. Det är bara jag som har pepsi max-burkar kvar - han har redan druckit upp sina, haha!
RaderaSnickerskakor säger du! Är det sådana som du bakar själv?
Hm har nog inte riktigt nån ny hangup men picklad rödlök har vi ätit oftare än vanligt iofs. :-)
SvaraRaderaÅh, picklad rödlök kan vara rysligt gott!!! I måttliga mängder. Kan bli alldeles för syrligt om man äter för mycket av det på en gång, tycker jag. Emil verkar dock immu mot det och kan äta det som på burk, liksom. Kan du också det?
RaderaHej igen! Jag kör på vit tryffelolja, den som finns på typ Ica. Lite dyr i i köp men väldigt dryg. Har haft min ett halvår och det syns inte att den använts. Plus att man med oljan kan göra svingas tryffelpasta som bonus
SvaraRaderaAAah... intressant... Men då måste jag ju köpa en! :D
Radera