Lösenord

måndag, juli 02, 2018

Tacokväll och Munchkin

I fredags var det sedan länge inplanerat (dvs med evenemang på facebook och hela kalaset!) en träff hos Andreas för tacos och spel. Hela gänget var inbjudet, och det var ett bra tag sedan vi alla kunde samlas för att umgås. På jobbet var det dessutom toklugnt. Så mycket tid att ta selfies på!


Jag och Emil kom dit lite tidigare och började förbereda (i.e. handla, hacka, duka, fixa) innan resterande vänner dök upp.


Från vänster: Andreas, Fredde, Jocke, Marcus, Elin, Robin... och så Emil och jag, som inte syns på bild!


Efter maten (som var i precis rätt mängd! hur ofta händer det? känns som att en alltid får flera kilo tacos över när en gör storsats) så solade vi på Andreas nyinredda balkong.


Sedan så slog vi oss ned med TP. Vi delades in i lag genom mössdragning, och jag hamnade med Jocke. Vi kom tvåa! Värdiga två:or.


Elin, Robin och Jocke drog sig hemåt runt 22-tiden, medan vi resterande stack till Ica, handlade mer snacks/dryck och startade sedan igång en omgång Munchkin. Någon där ute som känner till det?


Gudars, jag har inte spelat Munchkin på flera år och hade helt glömt bort reglerna. Dessutom var jag så trött vid det här laget (klockan var närmare 23) och kunde knappt koncentrera mig.

Vi fick avbryta spelet och börja dra oss hemåt. Däremot lånade vi med oss Munchkin från Marcus, som vi tänkte ta med oss på vårt nästkommande äventyr dagen därpå... *cliffhanger*...


4 kommentarer :

 1. Aldrig hört talas om det spelet, men det ser spännande ut. Väntar ivrigt på fortsättningen nu!

  SvaraRadera
 2. Aldrig hört talas om spelet, de enda Munchkin jag känner till är Munchkin katter, haha. =^_^= Och både jag & min mamma kallar mig för Munchkin då jag är så liten, haha. :D Kallar även min Perser katt för Munchkin fast han inte är en, men han är ändå liten vilket passar Munchkin Malin perfekt. :D #CatLady

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, och där är jag lost, för jag har inte hört talas om Munchkin-katter >.<
   Men vilket gulligt smeknamn! Både för dig och kissen :*

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)