Lösenord

lördag, mars 24, 2018

Pepsi Max Lime

Hej halloj. Veckan har gått som i ett. Jobbade igenom mån-ons på mottagningen, och hade sedan två-dagars-kurs i Stockholm med två kollegor. Annars har dagarna flutit på med träning, städning, mys och vardagsbestyr.

En fin sak! Fredde hittade Pepsi Max Lime (ny!) på Hemköp där han jobbar, och köpte tre stycken flaskor till mig.


#gladtjej.

Dessutom jättegod!! Emil tyckte till och med den var godare än originalet. (håller personligen inte helt med).

Annars då? Ikväll skall jag och Emil bjuda Fredde och hans *nya tjej* på middag (pulled pork!), på söndag skall vi bara ta det lugnt och äta raclette med massor av lyxiga charkisar (läs: bresaola, serranoskinka och tryffelsalami) och ligga i soffan.

Snart är det påsk. Då vill jag ha påskägg. Och hälsa på farmor och farfar. Och åka upp till Stockholm en sväng.
Vad skall ni göra över påsk?

21 kommentarer :

  1. Pepsi Max Lime! :O Har inte hört talas om den smaken förrän nu men måste såklart prova den jag också! :D Har du provat Pepsi Max Ginger som kom ut för ett tag sen? Tyckte den var okej men slog verkligen inte originalet. Måste hitta Lime någonstans & prova den bums! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du OM NÅGON måste ju prova den!!! GO GO GO!
      Jag gillar ju inte ingefära så Pepsi Max Ginger var eughhhhh :/

      Radera
  2. Mys! Jag skall till Kreta över påsk för att gå på bröllop och ha lite efterlängtad semester! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åååh, sicken lyx! och vad fint med bröllop! På Kreta av alla ställen :O Bor någon av dem där? Eller är det ett semesterbröllop? :D

      Radera
    2. Den blivande bruden är från Kreta och har hela sin familj och släkt där, så därav val av bröllopsplats! Skall bli helt fantastiskt. :D

      Radera
  3. Emeliiiiiie vart är du ho ho?! Det känns så tomt när man kikar in här typ 2 gånger om dagen haha.

    Den där pepsin MÅSTE jag testa! Men jag tänker att den inte slår originalet men ändå spännande :D

    Hoppas påskharen hittar till Nyköping i år då ;*
    Vi ska ha knytis hos mamma o pappa på fredag med resten av syskonskaran, det ska bli såå mys faktiskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alla är borta, alla är döda :((((( Men vad fint att höra att du fortfarande är kvar <3 Känns så tomt här annars, liksom... Hehe.

      JA IKVÄLL SKA VI KÖPA PÅSKGODIS!!! Längt längt längt på den. STOOORT kinderägg, tack.
      Knytis på långfredagen?! Vilken skam! Det får man ju inte! Då skall man ha TRÅKIGT! (lördagen, däremot.. ;))

      Radera
    2. Nej nej nej jag kommer inte sluta läsa även om du bara skriver en gång i månaden, promise! Ska försöka bli bättre på att kommentera också för jag är ju här inne men tänker att det syns även om jag inte alltid skriver haha.

      Men alltså snapen på godiset du la ut på köksbänken?! Holycrap give me! Kinder <33

      Haha..jag vet. Men det är så svårt att få ihop när hälften av familjen jobbar inom vården och har olika tider :O men vi får helt enkelt ha riktigt tråkigt tillsammans då ;)

      Radera
    3. Ja, åh.. <3 Tycker om dig så mycket, Petra, vet du det?!

      HAHA, ja, kolla bara senaste inlägget när en får se allt. ÄLSKAR godis. Kommer få diabetes av detta typ.

      Precis. Tråkigt ska're'va!

      Radera
    4. Men alltså duu <3 så himlans glad jag blir att höra det! Tur att du gör det för du är inte så pjåkig du heller.. Haha skämt å sido du är helt fantastisk! Me like you <33

      Radera
    5. <333333 heart-emojis kan inte matcha vilken friendcrush jag fick i magen nu, hehehhe (a)

      Radera
  4. Åh, måste testa!

    SvaraRadera
  5. Nu kanske jag låter som en bakåtsträvare, men det känns som om det ges ut många smakvarianter på de flesta originalprodukter. Pepsi, Fanta, Sprite, CocaCola (och inte bara läsk: marabou, mars, snickers, plopp, ballerina/singoalla, kolasås etc...hm visst övervägande sötsaker...?). Ibland önskar jag att det inte fanns så himla många valmöjligheter, speciellt inte de dagar det ska snabbhandlas på väg hem efter en lång dag. Säger inte att varianterna inte är goda, men behövs de verkligen när originalen typ är oslagbara.
    Ok, färdiggnällt :) Enbart eftersom det är du som rekommenderar, Emelie, ska jag testa den med lime ;)

    Har precis blivit faster för första gången så i påskhelgen åker jag en snabbvisit till min bror för att hälsa på det lilla knytet. Blir dessutom traditionsenlig äggmålning (vilket var villkoret för att komma och hälsa på :D )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, Ingrid, jag gillar dina reflektioner! Och jag kan (delvis) säga att jag håller med. Kan också bli stressad av alla expansioner av produkter som egentligen inte gör någon nytta, utan får en nyfiken att testa men samtidigt lite oroad att man faktiskt SKA gilla den och den kanske inte hålls kvar i sortiment? Jag veinne. Men som du säger är originalen oftast allt bäst i alla fall. Dock tyckte jag MYCKET om Pepsi Max Lime, och SKULLE köpa igen om det finns kvar sen.

      ÅÅÅH GOS. Är du peppad? :D

      Radera
    2. Eller hur! Är det en bra smak oroar man sig för att den snart ska försvinna och smakar den apa blir man sur att ha slösat bort tid & pengar (och kanske en hel myskväll i värsta fall!). Alltså besvikelse hur som helst som pessimisten skulle sagt (men eftersom jag inte är det egentligen (även om det just i det här ämnet ändå kanske verkar så) får jag nog ta och fundera ut ngt bra med det hela :) ) Är ju rätt tacksam för att det finns många olika smaker av glass! (om det nu är jmfbart?). Lyxproblem? ;)
      Klart det ska bli mysigt, men helt ärligt känner jag mig rätt slutkörd och skulle inte ha ngt emot att spendera påsken under en filt med en varm vetekudde och obegränsade mängder te, men men miljöombyte ger nog också energi :D

      Radera
    3. Hahahaha. Livets dilemman. Vi är så lika på det sättet, Ingrid.
      Och ja, glassen är ju verkligen bra med många smaker, men även det ångestframkallande ibland. Tänk att gå miste om en kväll med favoritsmaken bara på grund av marknadsföringsknep med nya smaker, som kanske inte alls kan mäta sig med favoriten? Samma svårigheter där ju.

      Jadå, det är sällan en ångrar äventyrligheter i efterhand, även om det hade kunnat vara skönt med hemmamys :')

      Radera
    4. Mardrömmarnas mardröm, en kväll med otäck glass i ett infall att vara lite nytänkande (sk "wild & crazy") och sen det värsta av allt: själva tanken på att någon annan just då sitter och smäller i sig av ens pålitliga alltid levererande favorit. Kalla kårar längs ryggraden!

      Btw, har du testat några av årets glassnyheter? Jag har gått på en nitlott, en överraskning och en jag-har-inte-riktigt-bestämt-mig-ännu. Sias Persika/hallon - magnifik! Bottennappet var deras Sorbet Kaktus/citrus (?) - a-r-t-i-f-i-c-i-e-l-l !!! (eller är det bara jag som inte matades med kaktus när jag växte upp...?) Citron/ingefära/chili - som går ner, men vad är det för fel med ren len citronglass? ...precis INGENTING.
      Sådär...nu har jag varit mer internetaktiv än jag varit på flera kvartal (och så väljer jag ämnet glass... Knasigt eller knasigt? :)

      Radera
    5. Hahaha! Du beskriver det så träffsäkert och klockrent. Så härligt att läsa från dig, Ingrid, du kan verkligen skriva. :')

      jag har inte testat en enda nyhet??! Har Ben & Jerry's nya Birthday Cake i frysen, men den har ännu inte testats. Är nog lite harig iom att det är jordgubb i. Gillar inte jordgubb. Men ska nog göra en videoblogg med Emil och recensera den, eller vad tror du?
      MODIGT AV DIG att testa så mycket nytt!! ELOGE :D

      Radera
  6. Ps. Om det är NÅGOT ämne en bör välja att vara aktiv kring, då är det väl ändå glass?!

    SvaraRadera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)