Lösenord

fredag, februari 16, 2018

Busigt kärlekspynt och red velvet cupcakes

Vi tar en PAUS i Paris-inläggen (ni verkar inte heller riktigt vara här för att läsa dem??). Mitt i allt detta så måste jag ju åternämna att... Det var ju alla -ans dag i onsdags!

Jag var så finurlig att jag smög hem mitt under dagen och hemlighetspyntade vårt bo i  hjärtan.




Med hjärtgirlanger, hjärtpynt, hjärtchoklad och en hjärtballong. Så busigt, va?!


Jag åkte tillbaka till jobbet, arbetade, och på vägen hem låtsades jag som ingenting. När han klev innanför dörren sade han "Va?!! EMELIE? Du har varit hemma?!?!". Och upprepade det några gånger. Söte han!

Kvällsplanerna på alla hjärtans hade länge varit att baka tillsammans. Baka red velvet, för det är min favorittårta, och denna gång cupcakes! Emil gjorde bakelserna och jag frostingen, och så gjorde han varsitt mjölkchokladhjärta.


Kolla så fint det blev? (JA, en ser att det är hembakt men det är väl det som är tjusningen?!).


Sedan låg vi i soffan med filt och varmt te, mumsade cupcakes (de blev SÅ GODA. Speciellt frostingen. Mmmm!) och såg på Dexter. Hela tredje säsongen klar! 

... Därefter peppar vi även till helgen. Inte nog med att det var Wahlgrens Värld-premiär igen igår - imorgon skall vi åka upp till Stockholm, äta frukost på ett café, träffa min syster och sedan skall jag och Emil äta på finrestaurang och gå på Pernilla 50 års-show!

... Sedan hade jag en mysig tanke om att hälsa på farmor och farfar på söndagen, efter att vi sovit över hos Nattis och hennes flickvän. #fullspäckadhelg

HUR TREVLIGT? 

18 kommentarer :

  1. Gullig du är som åkte hem & pyntade! :D Glad Alla Hjärtans Dag i efterskott fina Emelie Wonka! Tack för att du finns & tack för att du låter mig ha din blogg som en liten trygghet i vardagen & livet; något jag alltid kan se fram emot att läsa. <3

    Det låter som att ni hade en mysig Alla Hjärtans Dag & kommer få en rolig helg också, berätta hur showen var efteråt (har hört talas om den iaf). :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehehe, ja, jag kände mig så HIMLA BRA FLICKVÄN. Alltså! Ja, och glad alla hjärtans glad till dig, min lilla Wonka, för du gör mig alltid så glad!! <3 :D

      Jaaa, jag ska berätta massor! Kommer bli en riktigt härlig blogghelg!!!!

      Radera
  2. Ändå kul att jag vid frukosten bara "du vet hon den där bloggaren som fick mig att se på ett avsnitt av Wahlgrens värld? HON SKA SE PERNILLAS SHOW LIVE" och var jätteexcited över det :):) Hoppas att det blir en mysig helg, men det är jag säker på att det blir!

    SvaraRadera
    Svar
    1. HAHAHA, hur söt är inte du?!?! Blev helt fnittrig nu ju :D Vad skall du göra i helgen, Louice?

      Radera
    2. Jag är och hälsar på hos mina svärföräldrar som jag har en ganska stel relation med... Men tänker att min sambo nog åtminstone blir glad över att jag följer med för en gångs skull!

      Radera
    3. Aaah.. Oj, så intressant! Hur kommer det sig att det är stelt? Klickar ni inte, eller är det något mer?

      Fint att göra något för ens partner, även fast jag vet att det kan kännas riktigt tufft ändå. Jag och Emil har varit ihop i mer än ett år, hans mor bor 20 minuter bort men vi har aldrig träffats. Också stelt. Men däremot ingenting jag har en superstor önskan att göra, faktiskt.

      Radera
  3. Men, vad mysigt av dig, vilken omtanke du visar! Och, har alltid undrat, vad är red velvet? Gillar också eran hembakat look.

    Hemma har jag äntligen, efter fyra år, dragit igång renoveringen av min sambos lägenhet. Han har inte fått tummen ur och vi bor i ett riktigt kaos, så nu bestämde jag mig helt enkelt för att bar börja! Så glad för det! Jag har spacklat, bytt dörrar, målat tak... Vilket jobb det är, och jag har ont i både rygg och axel, men det är också fantastiskt belönande att få se ett tydligt resultat! Kan inte vänta tills jag kommer hem och får fortsätta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kika på kommentaren nedan, där skrev jag!!! ÄLSKAR red velvet!

      Wow???? Vad ambitiöst ändå! Hur lång tid har detta tagit? Det är liksom inget man gör över en helg, va? :P

      Radera
  4. neee pausa inte Paris!! jag är här!!! Och i övrigt: alltså, vad smakar eg red velvet? eller är det bara att de är färgade med rött som de är speciella liksom? Aldrig fattat riktigt, haha.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, HEJ!!! :D
      Red velvet smakar lite som.. typ morotskaka? Lite syrlig och god med en riktigt söt frosting. Men de är färgade med rött och har vinäger i sig som gör syrligheten. MEN SÅ GOTT. Saftig och tung kaka, liksom. Tänk röd morotskaka!

      Radera
  5. Wow alltså, flickvänspoängen haglar verkligen! Så fint fixat av dig - hade blivit sååå glad om jag vore Emil. :D

    SvaraRadera
  6. FROSTINGEN!!!! Ser så god ut! Och va gulligt av dig med pyntet<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Frostingen var det allra allra gooodaste!! Mmm! Och tack! <3

      Radera
  7. Nej1: pausa inte Paris!!! Det är ju för en minoritet som jag (?) det absolut bästa, även om jag inte kommenterar alla gånger. Älskar dina foton och berättelser rakt över!
    Nej 2: Hur avundsjuk blev jag inte nu!!??! Se Pernilla Wahlgrens show... Följer henne och Bianca slaviskt, ett otroligt härligt inslag i tillvaron. Så berätta vad du tyckte!
    + Så mysig idé att pynta i smyg. Gulligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag menade visst inte att sluta skriva om Paris helt, utan att hoppa in emellan med andra inlägg. Men fint att se att intresset fortfarande finns här borta ;)

      OCH ÅH! Ja, Wahlgrens är SÅ mitt guilty pleasure. Så sjukt härliga att följa. Ser fram emot showen och skall berätta allt! Tack, teruko!

      Radera
  8. Ni är så söta mot varandra. Åh jag som älskar "Parisinläggen"...men men då väntar jag på något gott.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, blev dina förväntningar bemötta? :D

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)