Lösenord

söndag, oktober 29, 2017

AW på O'Leary's

Nu ska jag berätta om fredagen - kära fredagen! Det är som att stämningen på jobbet byts ut på fredagar, och alla är så outgrundligt glada och peppiga. Alla ler mer, hälsar mer genuint, samtalar lättsammare i fikarummet... Kanske alla som i förskott tar ut helgens glädje.

Särskilt denna fredag, så hade vi bestämt AW med ett par kollegor på jobbet. Det var de människor på jobbet som jag egentligen har minst kontakt med (sekreterare och sjuksköterskor), så för mig var det lite pirrigt att skriva upp mig på deltagarlistan. Men som tur var fick jag med mig Emil, och introducera honom till ett par av mina kollegor.

AW:n skulle vara på O'Leary's, där de varje fredag har en AW-buffe. Jag och Emil traskade dit efter att i båda slutat.


Hösten börjar gå mot vinter nu här i Nyköping...


Som vanligt kom vi för tidigt (STORY OF MY LIFE) och slog oss ned vid bordet som min kollega bokat. Totalt skulle vi bli 8 stycken, men vi var först på plats.


Vi passade på att dokumentera våra söta nyllen.


Sedan började de droppa in. Två sekreterare, två medicinska sekreterare, två sjuksköterskor och (!) till min glädje, min handledare. Är tokförtjust i min handledare. Hon är så jädra härlig.


Vi tog AW-bufféen som Emil tidigare pratat så gott om, och består av amerikanska "delikatesser". Jag fyllde tallriken med ribs, spicy chicken wings, mac'n'cheese, tacos och fläskkarré. 

Det var så himla roligt att se hur mina - annars så professionella - kollegor blev lulligare och lulligare med varje glas. Min handledare blev allt skvallrigare (till min förtjusning!) och hux flux hade hon erbjudit sig att hjälpa oss tapetsera (efter ett påstående att hennes man var en tapetseringstalang) i vår nya lägenhet.

Jag tyckte det var toktrevligt att lära känna mina kollegor lite bättre, men vid 20:30-tiden sade vi adjö. Vi hade bokat biljetter till premiären av Thor Ragnarök, så vi studsade vidare. Såhär såg O'Leary's ut när vi lämnade det.


På bion mötte vi upp Elin och Robin, och sedan smög vi in och satte oss på våra platser. 


Filmen, då? Mjä. Lite för långsökt, oförutsägbar och ologisk för min smak. Även om effekterna såklart är tuffa. Plus att biosalogen var kall så in i helv*te. Huga. Nä, nu blir det ingen mer bio för mig på ett tag. Tacka vet jag möjlighet till toapaus, glass till filmen som inte hunnit smälta och folk som inte badat i stark parfym.


Men!!! Imorgon (!!) får ni läsa om halloweenfesten, och de spektakulära halloweenkostymerna!


6 kommentarer :

  1. Jag har upplevt en brist på riktigt bra filmupplevelser på sistone! Allt jag har sett har känts just förutsägbart, med usla karaktärer men häftiga effekter, typ. Har du nåt tips på dina bästa filmer? Min helg var i stort väldigt fin :) hittade i lördags till en fantastisk matbutik, Matvärlden, i Barkarby. De hade a
    Mat från typ hela världen, massa provsmakningar, billigt, fint, ja det var helt sjukt bra! Var liksom ett tvåtimmars äventyr bara att gå runt i affären och förundras :) helt fantastiskt! Ser fram emot att läsa om halloweenfesten :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med. Biofilmer har varit rätt kassa på sista tiden, och jag har nog inte varit på bio regelbundet på flera år...

      Matvärlden? Åh, låter riktigt spännande! jag hade nog älskat att strosa runt där. Hittade du något speciellt intressant?

      Radera
  2. En kall biosalong? Det borde vara förbjudet! Då försvinner ju myskänslan direkt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ELLER HUR. Så sjukt förstörd upplevelse :'((((

      Radera
  3. Haha, kommer också alltid för tidigt (kanske inte om jag är riktigt trygg med nån person, men annars så är jag alltid tidig). Skönt att du verkligen kan lära känna folk som du jobbar med :) jag vet i vissa psykiatriska kliniker finns det konflikter mellan olika arbetsgrupper, är det så hos dig också eller gillar alla varandra? :)
    /U

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, så typiskt oss ordentliga ;)

      Visst finns det saker som bubblar under ytan, men ingenting som framkommer i professionella sammanhang. Men när vinet börjar flöda på AW:n fick man allt höra ett och annat om vad vissa tyckte om andra .. ;)

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)