Lösenord

söndag, augusti 20, 2017

"Vår" första visning

... Det här en stor dag för Emil och Emelie som par. Det är nämligen "vår" första visning.



Emil visar mig runt i videosamtal, och jag sitter bekvämt i min säng i Paris och utvärderar från håll. Efter visningen ska han fortsätta röja i sin egen lägenhet inför egen försäljning, och ikväll ska vi träffas igen på Skype för att diskutera igenom allt.

Jag är så glad och pirrig och nervös att det inte finns! Så stort!

10 kommentarer :

  1. Åh, vad otroligt spännande! Vad tyckte du/ni om lägenheten? Har ni något maxtak kring hur mycket ni tänker buda? Vill höra mer om detta! :):)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså, vi tyckte om den så så så mycket!! Vi har nu bestämt att vi ska vara med och buda, och satsa på att köpa den! Vårt lånelöfte är ju på 1,5 mille, men vi tänker oss att den egentligen inte är värt (rent marknadsmässigt) mer än 1,3 mille.. Men antagligen kommer inte budgivningen då så pass högt *hoppas*

      Radera
  2. Kan bara hålla med Louice, sjukt spännande! Men... är försäljningen av Emils lägenhet redan igång? Eller menar du att ifall ni köper denna så ska hans lägenhet säljas?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han är på gång att fixa alla detaljer i den, för det är fotografering av den på torsdag och sedan kommer den upp på marknaden! :D
      Vi vet att vi är ute efter en ny lägenhet, och tänker oss att det är lika bra att vi får hans såld så fort som möjligt, för att slippa dubbla hyror onödigt länge.. ;)

      Radera
  3. Spännande!!!!! Kollade in lägenheten på Hemnet, och den såg ju jättefin ut! Inte för jag trodde annat hah men blev nyfiken bara! Kommer ni göra om ngt med tapetval eller så OM ni får den? Tyckte annars den randiga tapeten var rätt fin, men kanske svår att inreda mot? Haha! sorry för konstig kommentar!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ÅÅh, SÖTE! Blir så glad att du tog dig tiden att göra det, det är bara kul!

      Haha, tapeten var något av det första jag hade problem med, faktiskt. Nog för att STILEN på tapeten i vardagsrummet (maritimt) är snyggt, men som du säger väldigt vårt att matcha med, och få upp bra tavlor. Så tapeterna i vardagsrum, kök och "barnrum" kommer bytas, men i sovrummet gillade vi dem faktiskt. Vi har redan hittat på tapeter i liknande stil, fast mer latte-champagne-färg hållet... Det är mer vår stil ;) Håller du inte med??

      Radera
  4. Haha! Tur var lite rädd att uppfattas som stalkig heheh!

    Jaa, håller helt med! Skönare med lite lugnare tapeter, då kan inredningen få ta större plats! Kul att ni bestämt er för att vara med på budgivningen, hur länge håller den på??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja!!

      Budgivningen, ja, det är svårt att säga... Den avslutas när lägenheten är såld, liksom... Men vi får se, vanligtvis tar det inte mer än 2-3 dagar för en bostadsrätt att säljas - men allt beror ju på när säljarna är "nöjd" med ett bud. Så vi hoppas bara hålla kvar och KÖPA DEN, helt enkelt... :)))))

      Radera
  5. Åh vilken himla fin lägenhet! Intressant planlösning som känns unik liksom, men ändå bra! Inte så där standard och tråkig som det ibland kan vara. Och den verkar stor och rymlig också (fast bilder kan bedra vet jag efter husletandet för ett år sedan. Mäklare är så grymt duktiga att få minsta lilla kyffe att se ut som en balsal).
    Intressant att läsa om tapeterna här över, för min tanke var "vardagsrumstapeten går ju att byta". ;) haha Den i sovrummet gillade jag dock mer, tror det är för att det var mildare färger med mindre kontrast. :) Men hur som helst tror jag att ni kommer komma fram till en bra lösning om ni får den :D I min förra lägenhet var det en tapet jag ogillade och tänkte byta ut rätt omgående. När jag flyttade ut i februari hade jag bott där i fem år och ännu inte bytt ut den :P Man blir så van efter ett tag.

    Nu ska jag sluta babbla och hålla tummarna att budgivningen går vägen :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååh, vad roligt med din feedback!! Men jag håller med, kommer ihåg när jag tittade på bilder för denna lilla studio (9m2), och den ser verkligen STOR ut fastän det bara är en skolåda. Men, här var den verkligen rymlig.. :O Kan ju säga att det är skillnad på 9 kvadratmeter och 77 kvadratmeter, hahaha.. Aldrig bott så stort!!

      Hahaha, ja, jag tror det är lätt blir så att man blir "bekväm", och ju längre man väntar desto mer osannlikt är det att det sker.. ;)

      OCH TACK, Anna-Maja! Budgivningen börjar imorgon!! :D

      Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)