Lösenord

tisdag, juli 25, 2017

Glassrecension: Magnum Classic

Nu är jag åter tillbaka till Paris igen, och det känns både obeskrivligt fantastiskt och aningen konstigt... Det är svårt att registrera allt som hänt dessa senaste fyra veckor, och jösses, vad jag lärt mig saker, och insett saker. Särskilt har jag insett saker om hur jag vill att framtiden ska vara.

Men innan jag funnit min plats åter i Paris och kan ge er fler detaljer, så tänkte jag idag recensera lite glass! Närmare bestämt; en ny lansering som jag och Emil sagt att vi skulle testa under hans semester i Paris. Det är de nya Magnum-glassarna, i burkformat. Vi båda två är fans av Magnumglassarna på pinne, och tänkte att detta inte kunde vara mycket sämre!

Magnum Classic
Vaniljgräddglass med bitar av choklad och överdragen med choklad


Smak: 8/10
Nu.. Nu äntligen skulle jag få den smaken på "chokladlocket" som jag hoppats att Ben & Jerry's Topped skulle bringa mig. Denna gång var det ingen fettig nougatchoklad, utan nu var det en god, krackelerande äkta choklad som täckte vaniljglassen. Och inte nog med det - den gick hela vägen RUNT glassen. Den smakar... precis som Magnum Classic. Exakt samma chokladsmak, exakt samma vaniljglass. Bara i roligare format!

Utseende: 5/5
Gilla, gilla, gilla!

Tillgänglighet: 2/5
Finns olika på väldigt varierande ställen, och tyvärr ännu mer ovanlig i Sverige, vad jag har fått höra. Vet ni var man kan hitta den i Sverige?

Upplevelse: 7/10
Så rolig! Jag är så så nöjd! Efter besvikelsen med Ben & Jerry's oaptitliga Topped så var detta en höjdare! Äntligen fick jag det jag längtade efter. Gillade både effekten att man kan trycka på sidorna av burken så "spricker" locket upp i bitar, och det faktum att hela glassen är full med chokladbitar, och helt omringad av choklad i hela burken. Slår redan Ben & Jerry's Topped med hästlängder!


Totalt: 22/30

Bra jobbat Magnum!


8 kommentarer :

 1. Blir färre kommentarer från min sida nu under dessa sommarmånader med semester varvat med jobb och kommande flytt i augusti. Ville bara säga att jag läser och tycker mycket om att ta del av din vardag, Emelie! Är även nyfiken på en kommande redogörelse över dina tankar och insikter om framtiden. :) Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina rader, Emma! Förstår att det är mycket nu under somrarna när rutinerna inte är som de ska... Var ska du flytta? :D Stort lycka till!

   Radera
  2. Hanmarbyhöjden, till en nyköpt bostadsrätt! Så himla nice. :D

   Radera
  3. MEN, SÅ COOLT! Hammarbyhöjden som är så fint också!! :')

   Radera
 2. Kan bara tänka mig att det måste vara konstigt att plötsligt vara ensam igen när du tillbringat de senaste veckorna så otroligt nära Emil. Vad har du lärt dig om hur du vill att framtiden ska vara?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns lite udda, men samtidigt inte obekvämt. Bara ovant, helt plötsligt. Och att ha så mycket saker att säga som man inte får säga högt, eftersom ingen står på sidan och lyssnar.. Och det här med framtiden.. Det blir nog ett kommande inlägg, för det är så OTROLIGT mycket att skriva så jag vet inte ens var jag ska börja :O Om du orkar hålla ut? ;)

   Radera
 3. Det hade varit intressant att höra lite om vad du kommit till insikt om. Kanske inte allt om du tycker det känns för privat.
  Den där glassen har jag precis sett reklam för däremot! Fast vet inte var den går att köpa. Men det låter som något att hålla utkik efter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska absolut dela med mig, men det blir nog i ett senare inlägg. Det är verkligen så mycket att jag måste få tid att nysta ut mina tankar.. :)

   Ja!!! Hoppas den snart är överallt i Sverige! :')

   Radera

Tack, nu gör du mig glad!

(Alla kommentarer granskas innan de publiceras. Vill du ha svar, så skriv gärna emailadress här!)